Survivor yarışmacıları, Boyalık Beach Otel'e misafir oldu!

Survivor yarışmacıları, Boyalık Beach Otel'e misafir oldu!

Boyalık Beach Otel, Survivor’da ter döken Emre Durak, Büşra Yalçın, Yusuf Karakaya, Nikolaos Kosmas, Kyriakos Pelekanos, Panagiotis Kostantin,  Okay Köksal, Afroditi Skafida, Sude Burcu ve Sypros Gourdoupis’i ağırladı.

Çeşme’nin en güzel koylarından birinde hizmet veren Boyalık Beach Otel, 120 metre uzunluğundaki plajı ve eşsiz peyzajı ile misafirlerine beş yıldızlı tatil yaşatıyor. Otel bünyesinde barındırdığı fırsatlarla misafirlerine güzel deneyimler sunan Boyalık Beach Otel, Survivor yarışmacılarını konuk etti.

“Keyifli vakit geçirdik”

Survivor yarışmacılarını otelde ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade eden Boyalık Beach Otel Müdürü Orhan Belge, konukların keyifli vakit geçirdiklerini belirtti. Yorucu bir maratondan sonra yarışmacıların tatile ihtiyacı olduğunu vurgulayan Belge, “Zorlu bir Survivor döneminin ardından başarılarıyla eleme potalarından çıkarak, neredeyse final sürecine kadar ulaşan ve bu yılın Survivor şampiyonu olan Yusuf Karakaya’nın da aralarında bulunduğu Survivor yarışmacılarını, Boyalık Beach Otel olarak ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Böyle bir organizasyonu Türkiye’ye getiren ve tatil için otelimizi tercih eden Acun Medya ekibine teşekkür ederiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.