Survivor'da 2017'de kimler var?

Survivor'da 2017'de kimler var?

TV 8'in fenomen yarışması Survivor 2017'de yarışacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Ekranların fenomen yarışması Survivor 2017 bomba gibi gelecek.  Yapılan açıklamalara göre Şubat Ayı'nda ekrana gelecek olan Survivor 2017 yeni yarışmacıları ile izleyicileri şaşırtacak. Survivor 2017 ‘Ünlüler-Gönüllüler’ takımlarında yarışacak ismilerin seçimi devam ediyor. Beşiktaş'ta top koşturan ve 2006 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından futbolu bıraktığını açıklayan İlhan Mansız Survivor 2017'nin ünlüler takımına dahil oldu. 'Kadıköy'ün boğası' lakaplı eski futbolcu Serhat Akın'ın yarışacağını ise bizzat Acun Ilıcalı açıkladı.  Survivor 2017 yarışmacıları arasında birbirinden ünlü isimler bulunuyor. Peki, Survivor 2017 kadrosunda hangi ünlüler var? 

Acun Ilıcalı Survivor'da yarışacak üç yeni ismi açıkladı!

Acun Ilıcalı Survivor'da yarışacak üç isim birden bugün açıkladı.Şarkıcı Tarık Mengüç, oyuncu Seda Demir ve DJ Berna Öztürk 2017 Survivor kadrosunda olacak.

TV 8'in fenomen yarışması Survivor 2017'de yarışacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Acun Ilıcalı 3 ismi bugün üç isim birden açıkladı. 

Şarkıcı Tarık Mengüç, oyuncu Seda Demir ve DJ Berna Öztürk 2017 Survivor kadrosunda olacak. 

Serhat Akın, Survivor 2017'de!

Survivor 2017 yarışmacılarından üçüncüsü de belli oldu. 'Kadıköy'ün boğası' lakaplı eski futbolcu Serhat Akın'ın yarışacağını bizzat Acun Ilıcalı açıkladı. Böylece şimdiden iki eski futbolcu yarışma kadrosunda yerini aldı.

Survivor 2017 ‘Ünlüler-Gönüllüler’ takımlarında yarışacak ismilerin seçimi devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Yarışması’nın yeni sezon ekibine sürpriz bir isim daha dahil edildi. Önceki akşam Cihangir’de Kafa Dergisi’nin düzenlediği yeni yıl partisine katılan yapımcı Acun Ilıcalı, birinci ağızdan açıklama yaptı.

ACUN ILICALI: “SERHAT AKIN SURVIVOR’DA”

Ilıcalı, “Yeni sezon kadrosunun seçimleri nasıl gidiyor?” sorusuna “Serhat Akın kesin olarak yarışacak” diye cevap verdi. Survivor’da oyuncu Furkan Kızılay’dan sonra eski Beşiktaşlı İlhan Mansız’ın da yarışacağı kesinleşmişti. Serhat Akın’la birlikte yarışacak ünlü sayısı üç oldu. Survivor 2017’nin şubat ayından itibaren ekrana gelmesi bekleniyor.

Serhat Akın kimdir?

1991 yılında futbola Almanya’da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başlayan 1991 doğumlu Serhat Akın, 2000 yılında transfer olduğu Fenerbahçe’de beş sezon futbol oynadı ve üç şampiyonluk yaşadı. 1999 yılında 4 kez Türkiye U-17 formasını giymiştir, aynı yıl içerisinde 3 kere de Türkiye U-18 formasını giymiş 4 gol atmıştır. 2000 yılından 2002 yılına kadar Türkiye U-21 formasını 22 kere giymiş ve 12 gol kaydetmiştir. 2002 yılından itibaren ise Türkiye A Milli takım formasıyla 21 maça çıkmış ve 4 gol atmıştır. Erzincanlı olduğu için Milli Takım’da genellikle 24 numaralı formayı taşımıştır. Fenerbahçe’de oynadığı yıllarda Kadıkoy Boğası olarak anılan Serhat Akın, futbol hayatına Almanya’da Berliner AK 07 takımında son vermiştir.

İLHAN MANSIZ DA SURVİVOR 2017 KADROSUNDA

Beşiktaş'ta top koşturan ve 2006 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından futbolu bıraktığını açıklayan İlhan Mansız Survivor 2017'nin ünlüler takımına dahil oldu.


ACUN ILICALI SİNYALİ VERMİŞTİ
Acun Ilıcalı, Survivor 2017'ye katılacak isimlerle ilgili daha önce "Kafamızda isimler var ve görüşmeye başladık. Çok değerli sporcu arkadaşlarımız aynı zamanda sanat dünyasından arkadaşlarımız var. Bu sene yine dünyada isim yapmış bazı sporcularımızdan isimler Survivor'da olacak. İyi bir sezon bizi bekliyor diye düşünüyorum. Ama tabi isim verebiliyor muyum? Veremiyorum..." diye konuşmuştu.

Survivor 2017 yarışmacısı Furkan Kızılay kimdir?

Survivor'a kimin katılacağı konusunda ser verip sır vermeyen Acun Ilıcalı, ilk ismi Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu'na açıkladı. Medya patronu Ilcalı, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'la anlaşmadıklarını, bugüne kadar yapılan görüşmelerde 'Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u Furkan Kızılay'ın kesinleştiğini belirtti

Furkan Kızılay kimdir?
Furkan Kızılay, (d. 30 Kasım 1990, İstanbul), Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcı. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümü çıkarmıştır. 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmaya başlamıştır.Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdürmektedir.

SURVIVOR 2017 BERNA ÖZTÜRK AÇIKLANDI

2017 Survivor kadrosuna katılan Berna Öztürk kimdir? Güzel oyuncu ve DJ Berna Öztürk’ün kariyerinde yaptığı birçok iş bulunuyor. Survivor kadrosuna katılan ve 2017 Survivor’da yarışacak olan Berna Öztürk hakkında tüm merak edilenler haberimizde bulunuyor. Survivor ünlüler kadrosunda bulunan Berna Öztürk kariyerine mankenlik ve modellik yaparak başlamıştı. Survivor Berna Öztürk kimdir, Survivor Berna Öztürk yaşı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler.

SURVİVOR BERNA ÖZTÜRK KİMDİR?

DJ Berna olarak da tanınan Berna Öztürk 28 Mart 1984 tarihinde İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi olan Berna, 16 yaşından itibaren mankenlik ve modellik yapmaya başladı. Bazı televizyon dizilerinde de boy gösteren Berna Öztürk’ün hobileri arasında davul çalmak ve resim yapmak bulunuyor. Su sporlarına da meraklı olan ve board eğitmenliği yapan DJ Berna, kite board sporunda Dünya şampiyonasına katılarak milli sporcu ünvanına sahip oldu.

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk'ün kardeşi olan Berna Öztürk, mankenlik de yapmaktadır. Mankenlik ve modellik yapmaya 16 yaşında başlayan Berna Öztürk, bazı TV dizileri ve tiyatro oyunlarında rol almıştır. Uzun zamandır DJ’lik yapan Öztürk’ün hobileri arasında davul çalmak ve resim yapmak da bulunuyor. Berna Öztürk, ekranlarda son olarak TV8 ekranlarındaki İşte Benim Stilim yarışmasıyla çıkmış burada iddialı tarzı ile ses getiren isimlerden biri olmuştur.

SURVIVOR 2017 TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor 2017 tanıtım fragmanı Tv8 ekranlarında izleyenlerle paylaşıldı. Kerimcan Durmaz gibi bomba isimlerin yarışması beklenen Survivor 2017'de Acun Ilıcalı, izleyicinin farklı sürprizlere hazır olmasını söylemişti. 

KERİMCAN DURMAZ SURVIVOR 2017’YE KATILACAK MI?

Dün AVM'de lüks bir markada alışveriş yapan Kerimcan Durmaz'ın Acun Ilıcalı ile neden bir araya geldiği belli oldu. Kerimcan Durmaz Survivor 2017 kadrosunda yer alacak. Kerimcan Durmaz yeni sezon Survivor’da yarışmacılardan biri olacak. Ilıcalı’nın teklifini kabul eden Durmaz için konseptte bazı değişikliklere gidileceği gelen bilgiler arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.