Survivor'da Eleme Neden Olmadı?

Survivor'da Eleme Neden Olmadı?

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde neden eleme gerçekleşmedi? Acun Ilıcalı yanıtladı.

Survivor'da dün akşam eleme gerçekleşmemiş olmasının ardından programın izleyicileri survivorda kimin elendiği sorusunu aramaya başladı. Eleme olmamasıyla ilgili ilk açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Ilıcalı, eleme olmamasının nedenini geçtiğimiz hafta kanalın 2 milli maç yayını gerçekleştirilmiş olmasından kaynaklı olduğunu söyleyerek bu akşam elemenin gerçekleşeceğini söyledi. 

Veda konseyi bekleniyordu

Dün akşam programın izleyicileri veda konseyinin gerçekleşmesini bekliyordu. Ancak programda bu gece beklenen olmadı ve Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından bugüne ertelenildiği öğrenildi. Peki Survivor'dan kim elenecek?

Survivor'dan Kim Elenecek?

Katılımcılarının açlık ve daha birçok temel ihtiyaçtan yoksun olarak yarıştığı Survivor'da oynanan her iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı toplamda 4 aday çıkarmış, takım kararıyla ilk aday Erdi olmuştu. Bu kararın ardından bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Tuğçe, Berna'nın adını vererek ikili arasında yeni bir gerilime yol açmıştı.

Oyunun ikinci günü yaşanan kaybın ardından takım ortak kararıyla Bulut'un adı çıkarılmış, dokunulmazlık yarışmasını kazanan Volkan, Gökhan'ın adını vererek 4. ismi de ortaya çıkarmıştı. 

Sms oylamasına kaldı...

Son ismin de ortaya çıkmasıyla beraber Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan arasından en az SMS'i alan kişi Survivor'a veda ederek adadan ayrılacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.