Survivor'dan İlk Elenen İsim Belli Oldu

Survivor'dan İlk Elenen İsim Belli Oldu

Survivor 2017'de İlhan Mansız ve Çılgın Sedat kavgası! Survivor'da ilk elenen isim belli oldu

Survivor 2017'de Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki oyunlar kıyasıya devam ederken, 24 Ocak Salı günü yayınlanan yeni bölümde gergin anlar yaşandı. Oynanan oyunlar sonrası yapılan oylamada gecenin elenen ismi belli oldu

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı 'Survivor 2017' sezona yine damga vuruyor. İzlenme rekorları kıran yarışmada bu akşam (24 Ocak Salı) yayınlanan bölümü tartışmalara sahne oldu.

24 Ocak Salı günü Ünlüler ile Gönüllüler arasında oynanan ödül oyununda ilk turu gönüllüler kazanırken, ikinci turu ise ünlüler farklı kazandı ve yarışma final turuna kaldı. Final turu başlamadan önce ünlüler takımında oyuncu eşleşmeleri hakkında karar verilirken İlhan Mansız ile Çılgın Sedat arasında tartışma yaşandı.

Sedat'ın şov yaptığını söyleyen İlhan Mansız, "Belirlenmiş bir karar var. Sen şu anda şov yapıyorsun. Şov yapmayı bırak." şeklindeki sözlerine kızan Sedat, "Bana şov yapma diyemezsin." dedi ve ikili arasında gergin anlar yaşandı. İlhan Mansız daha sonra birebir konuştuğu Sedat'a "Beni dinle. Dinlemiyorsan o zaman git." diye çıkışırken, Sedat ise "Beni itemezsin. Bana bağırma ve düzgün konuş." şeklinde sitemde bulundu.

BUZLAR ERİDİ

Gergin anlar esnasında İlhan Mansız'ı, Serhat Akın yatıştırdı. Daha sonra tekrar bir araya gelen İlhan Mansız ile Çılgın Sedat yeniden konuşarak aradaki problemi çözdü ve ikili arasındaki buzlar kısa süre içerisinde eridi.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU
 
Survivor 2017’de 24 Ocak 2017 Salı akşamı yapılan oylama sonucu elenen isim belli oldu. İşte oylama sonucu;
 
En çok oyu alan isim 12.000 Sms ile Eser West oldu.
 
ikinci olan isim ise 9.000 oy ile Erdi olurken elenmeden son anda kurtulan isim 7.000 oyla ile Berna oldu.
 
Elenen isim ise 1. 400 oy ile Fulya ŞAHİN oldu.
 
Fulya ŞAHİN oylamaya çıktığında zaten kamera arkasında eleneceğini tahmin ettiğini söylemişti. Diğer taraftan Eser West ve Erdi hayranlarının Fulya’nın eleneceğinin açık olduğu için çok fazla kendini kasmadıkları o yüzden bu kadar az oy geldiği düşünülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.