Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi'nin temel yalıtımında BTM tercih edildi

Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi'nin temel yalıtımında BTM tercih edildi

BTM Bitüproof Temel Bohçalama Sistemi ile Süryani Kilisesi temel yalıtımı yapılacak

İstanbul Mor Ef rem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi temel yalıtımında BTM Bitüproof Temel Bohçalama Sistemi tercih edildi. Toplam 3 bin beşyüz metrekarelik yüzeyde yapılan su yalıtımını BTM bayisi Tan İnşaat gerçekleştirdi.

Projenin 2 bin metrekarelik perde yüzeyinde Bitüproof Düşey ürünü, 1 beşyüz metrekarelik temel yüzeyinde ise Bituproof Yatay ürünü uygulandı.

Bituproof Temel Bohçalama Sistemi BTM Bituproof Sistemi, yapılaşmanın yoğun olduğu kent merkezlerinde bitişik nizam vaziyette yapılacak yapıların temellerinde ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yeniden yapılacak binaların temellerinde su yalıtımını pratik, güvenli, uzun ömürlü ve ekonomik bir şekilde çözmek için tasarlandı.

Bitişik nizam yapıların bulunduğu kesimlerde temel çukuru dik olarak açıldığı ve su yalıtım membranlarının yapıştırılacağı uygun yüzey elde edilmesi gerektiği için dıştan bohçalama sistemlerine göre daha komplikedir. Buna ek olarak, iksa sistemine yapıştırılmış olan membranın yapının statik  perde duvarına da yapışması, statik perde ile su yalıtım membranı arasında tam yapışmanın sağlanması ve böylelikle tam geçirimsiz bir sistem elde edilmesi yakın bir zamana kadar mümkün olamamaktaydı.

BTM Bituproof Sistemi, tüm bu zorlukları elimine ederek uygulamada sağladığı kolaylıklara ek olarak gerek temel tabanında, gerekse perde duvarda dökülen taze betona mükemmel bir yapışma sağlayarak tam bir su  geçirimsizlik elde edilmesini olanaklı kılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.