Suudi Arabistan'dan skandal engelleme

Suudi Arabistan'dan skandal engelleme

Başkonsolosluğun bahçesindeki kuyuda arama izni verilmedi, sadece su örneği alındı.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayının aydınlatılmasına yönelik, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu ve başkonsolusluk konutu önündeki bekleyiş devam ediyor.

Suudi Arabistan yönetiminin, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldüğünü açıklamasının ardından olayın nasıl gerçekleştiği ve Kaşıkçı'nın cesedinin nerede olduğu sorularına henüz yanıt bulunamadı.

KUYUDA ARAMAYA İZİN YOK

Öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması kapsamında Suudi Arabistan Konsolosluğu konutundaki kuyuda arama yapılmasına Suudi Arabistan izin vermedi. Kuyudan su örneği alınırken, sonuçların gelmesi bekleniyor. 

Cemal Kaşıkçı soruşturması ile ilgili olarak Suudi Arabistan Konsolosluk Konutu'ndaki bahçede bulunan kuyuda olay yeri inceleme ekipleri inceleme yapmak istedi. Ancak Suudi Arabistan kuyunun aranmasına izin vermedi. İddiaya göre Suudi görevliler, kuyuya bakılmasına ve kuyudaki suyun çekilmesine karşı çıktı. Kuyudaki sudan örnek alınarak incelemeye gönderildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.