Suyla zayıflamak artık mümkün

Suyla zayıflamak artık mümkün

Yaz sıcaklarında spor ile zayıflamak çok zor olabiliyor. Özellikle pedal çevirmek işkence olabiliyor

Yazın çok sıcak havalarda pedal çevirerek form tutmak isterseniz havuza gitmeden, üstelik ortamda tek başınıza gerçekleştirebiliyorsanız.Sobike Aquabiking adı verilen bu konsepti Türkiye'ye getiren genç girişimci Mehmet Özarslan'ın sistemle tanışması ilginç. "Sık sık Paris'e giderim. Bir iş gezisinde birçok kişinin başına gelen benim de geldi ve bel ağrılarım tuttu. Bir Kineterapist ile tanıştım ve bana ağrılarım için bir merkez önerdi. Fizik tedavi merkezi olduğunu sandığım için moralim bozuldu. Sonra o merkezde Hydroshape cihazını kullanınca ne kadar zevkli ve sportif olarak tatmin edici olduğunu fark ettim, ağrılarıma da çok iyi gelmişti. Daha sonra bu cihazların asıl işlevinin ağrıları azaltmaktan çok selülit tedavisi, sağlıklı kilo kaybı, lenf drenajı sağlaması, sıkılaşma olduğunu öğrendim. 

Kısa bir zaman sonra cihazların Türkiye distribütörü oldum. 2016'dan bu yana cihazların satışını yaparken, tüm cihazların yer alacağı; eğitimden konsepte tam bir hizmet verebileceğimiz kendi yerimiz de olsun istedim. Ve sistemin adını Slimwell Konsept koyduk."

Bizim oluşturğumuz konsept içinde; Suda pedal çevirmek veya vakum ortamında koşu bandı, elektrikli uzak doğu masaj cihazı ve rahatlama masajı yapan dinlenme koltuğu yer alıyor.

Sobike Aquabiking varis ve ödem sorunu çözülebilir

Aquabiking en basit haliyle suda pedal çevirmektir. İlk olarak İtalya'da fitness ve fizik tedavi merkezlerinde yüksek kalori yakımı, lenf drenaj (ödem atımı) ve selülit tedavisindeki başarılarından dolayı kullanılmaya başladı, oradan Avrupa ve Amerika'ya yayıldı. 

Sobike ise; Aquabiking konseptini, tek kişilik bir makinede, 18 hidromasaj ünitesi, renk terapisi, suya ilave edilen inceltici aromaterapik yağlar/tuzlar ve ekolojik bir teknik oda ile birleştirerek patentli "Sobike Aquabiking"i yarattı. 2014 itibarı ile sadece Fransa'da 300'den fazla aquabiking merkezi var, hızla büyüyen talepleri karşılamak için iki yılda bu sayının 600'e ulaşacağı tahmin ediliyor.
"Sobike Aquabiking" size egzersiz ve inceltici terapileri bir arada sunan bir konsept. Suda yapılan diğer egzersizler gibi sadece formu korumak amaçlı değil, varis ve ödem tedavilerine yardımcı olmak, sakatlanan sporcuların rehabilitasyonu ve ileri yaş egzersizlerinde de kullanılıyor.
Çalışan bir kadın kullanıcı iseniz; saç kurutma, makyaj silme derdiniz olmayacak, çünkü sadece belinize kadar su içindesiniz..

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.