1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Swarm ve Foursquare Hesabını Kalıcı Olarak Silme Yöntemleri
Swarm ve Foursquare Hesabını Kalıcı Olarak Silme Yöntemleri

Swarm ve Foursquare Hesabını Kalıcı Olarak Silme Yöntemleri

Bulunduğunuz mekan, şehir ve diğer tüm konum türlerini arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması olan Swarm'ı silmek için belli başlı yöntemler bulunuyor.

A+A-

Foursquare, tekrar yapılandırmaya giderek karşımıza farklı bir yapıyla çıkıyor. Check-in işlemini özellikleri arasından kaldırıp bunun için ayrı bir uygulama olan Swarm’ı kuran şirket, tekrar markalanma yoluna giderek logo ve şirket yapılanmasını değiştirdi. Foursquare ara yüzününde de büyük bir değişiklik yaptı. Yer bul, Konumum, İncelemeler ve Profil sekmeleri ara yüzün alt kısmında bulunuyor. Genellikle mekan öneri uygulaması olarak karşımıza çıkan yeni Foursquare’den check-in yapabilmek içinse Swarm uygulamasının yüklü olması gerekiyor. Foursquare, milyonlarca kullanıcısıyla popüler uygulamalar arasında ki yerini yeni ara yüzüyle de koruyacağa benziyor.

Swarm ve Foursquare üzerinden yapılan check-inler bazen gizliliğin ihlal ediliyormuş gibi gözükmesine neden olabilir. Bu durum sizi rahatsız ediyorsa Foursquare ve Swarm hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Sizde Foursquare ve Swarm hesabınızı, resimlerle destekleyerek hazırladığımız yazımızı inceleyerek silebilirsiniz.

21032016-medyaege-aic-swarm-nasil-silinir

FOURSQUARE VE SWARM HESABI NASIL SİLİNİR?

Öncelikle Swarm ya da Foursquare hesabınızı silmek için Foursquare’in kendi internet sitesine girin. Mobil uygulamadan hesabınızı silemiyorsunuz. Web sitesine bu linkten ulaşabilirsiniz.

Foursquare hesabınızı silmek için öncelikle giriş yapmanız gerekir. Siteye girdiğinizde karşınıza çıkan sayfanın sağ üst köşesinde bulunan Giriş Yap sekmesine tıklayarak siteye giriş yapın.

Hesabınızla giriş yaptıktan sonra tekrar sağ üstte profil fotoğrafının yanında bulanan seçenekler sekmesine gelin. Ve çıkan menüden Ayarlar sekmesine tıklayın.

Karşınıza açılacak olan sayfanın sağ tarafında bulunan sekmelerden Gizlilik Ayarlarını tıklayın.

Altta bir bilgilendirme yazısı olacaktır. O yazının sonunda, link verilmiş ‘…..hesabını da silebilirsin.’ ibaresi geçmektedir. Cümleye tıklayarak hesap silme bölümüne geçiş yapın.

Açılan sayfadan Fourquare ve Swarm hesabını neden sileceğinize dair çıkan şıklardan birini işaretleyin ve sayfanın sonunda bulunan Delete Account sekmesine tıklayın.

Foursquare hesabınızı kullanmak için oluşturduğunuz şifreyi tekrar girin ve Confirm sekmesine tıklayarak şifrenizi ve hesap silme işleminizi onaylayın.