T.C. Ekonomi Bakanlığı’ndan EXPOMED’e tam destek sürüyor

T.C. Ekonomi Bakanlığı’ndan EXPOMED’e tam destek sürüyor

Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin medikal alandaki en önemli buluşma platformu olan EXPOMED Fuarı, geçen sene olduğu gibi bu sene de T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle devam ediyor.

Fuara katılan İhracatçılar Birliği üyesi firmaların stant harcamalarının yüzde 50’sini geri ödeyen T.C. Ekonomi Bakanlığı, firmaların yeni coğrafyalara ulaşarak iş fırsatları yakalamalarına destek oluyor.


T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın, ‘Sektörel Nitelikli Uluslararası Yurt içi Fuarların Desteklenmesine İlişkin 2014/4 sayılı Karar’ kapsamında desteklenen fuarlar listesinde yer alan EXPOMED, emin adımlarla ilerliyor.  


T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından alınan kararın uygulama usul ve esaslarındaki yükümlülükleri yerine getiren EXPOMED Fuarı, İhracatçılar Birliği üyesi firmaları, ihracat pazarlarıyla buluşturuyor. Fuar kapsamında İhracatçılar Birliği’ne üye firmaların yer kirası ve stant konstrüksiyonu harcamalarının 30 bin TL’yi geçmemesi kaydıyla yüzde 50’sini geri ödeyen T.C. Ekonomi Bakanlığı, sektörün gelişimini desteklediğini bir kez daha ortaya koyuyor.


Bu destekten yararlanacak fuar katılımcıları, T.C Sağlık Bakanlığı ve bakanlığa bağlı kurumlar ile özel hastane yöneticileri başta olmak üzere yerli ve yabancı sektör profesyonelleri ile bir araya gelerek sektörün en büyük ve kapsamlı buluşmasında yer almaya hazırlanıyor. Ayrıca, EXPOMED kapsamında dünyanın farklı noktalarından İstanbul’a gelecek olan alım heyetleriyle de yeni pazar fırsatları yakalayan KOBİ’ler ürünlerini tanıtma fırsatına ulaşıyor.  


22 - 25 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği Avrasya'nın lider fuarı EXPOMED; Ortopedi ve Sarf Malzemeleri, Elektro Medikal Ekipman ve Medikal ve Laboratuvar Teknolojileri ile Hastane Yapı ve Tıbbi Tesis Yönetimi olmak üzere 3 temel ürün grubuna göre ayrılan salonlarda ziyaretçilerini bekliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.