T-Cross Fiyatı ve Teknik Özellikleri

T-Cross Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Volkswagen T-Cross Modeli Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Hem kullanışlı hem de değişken bir otomobil arayanların ilk tercihlerinden biri T-Cross. Volkswagen araç modelleri arasında yer alan Volkswagen T-Cross, sağlamlığı ve yüksek teknolojik özellikleriyle sürüş konforunuzu yükseltiyor. Tek bir kurala bağlı kalmadan her an her yerde kullanabileceğiniz Volkswagen T-Cross, tüm planlarınıza uyum sağlıyor. Volkswagen SUV modelleri içerisinde en yenilikçi araçlardan biri olan T-Cross, fonksiyonel ve modüler tasarımı ile de dikkatleri üzerine topluyor. Yükseltilebilen bagajı, yenilikçi dijital kokpiti, yol boyunca eğlenmeniz için tasarlanan özellikleri ve daha fazlası ile Volkswagen T-Cross 2022, hayalinizdeki aracı yaşamınıza dahil ediyor. T-Cross fiyatları ise ürünün donanım seviyesine göre değişiklik gösterebiliyor. T-Cross fiyat listesi üzerinden fiyatlara erişebilir, T-Cross boyutları ve özelliklerini de inceleyerek kendi SUV aracınızı oluşturabilirsiniz.

Volkswagen T-Cross Modeli Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Volkswagen T-Cross renkleri, donanımı ve özellikleri sayesinde her türlü ihtiyaca uyum sağlayabiliyor. Gelişmiş motoru ile tüm arazi koşullarında kullanabileceğiniz T-Cross, günlük kullanım ihtiyaçlarınızı da karşılıyor. Fonksiyonel özellikleriyle hem sürücülerini hem de yolcularını mutlu eden Volkswagen T-Cross yakıt tüketimi sayesinde ise ekonomikliğini artırıyor. T-Cross’un en dikkat çeken özelliklerinden biri ise tasarımı. T-Cross dış ve iç tasarımı ile kolay kullanım olanağını ve çarpıcı görünümleri beraberinde getiriyor. Aynı zamanda T-Cross uzunluk açısından da beğeni kazanıyor ve tüm ailenin sığacağı boyutlar sunuyor. Dik arka camıyla sportif ve şık görünümü bir arada karşınıza çıkaran T-Cross, Crossover tasarımını güçlendiriyor. Krom çerçevelerle vurgulanan farları ise T-Cross’un karakteristik görünümünü destekliyor.

Aracın her bir noktasında hem sportif görünümü hem de şıklığı vurgulayan detaylar yer alıyor. Göz alıcı LED farları ve alüminyum alaşımlı jantları ile Volkswagen T-Cross, kendi tarzınızı en iyi şekilde yansıtmanıza olanak tanıyor. Tasarımının yanı sıra Volkswagen T-Cross teknik özellikleri ile de ön planda. TSI motor teknolojisi ile donatılan T-Cross, her türlü zemine ve kullanım şartına uyum sağlayabiliyor. Yüksek çekiş gücünü ve ekonomikliği bir arada sunan TSI motor, gerçek sürüş keyfinizi tatmanıza olanak sunuyor. TSI motor; en alt devirlerde bile aktifleşebilen egzoz turboşarjı, 1.0 litre motor hacmi, tork değeri gibi özellikleri sayesinde yüksek verimlilikten faydalanmanıza yardımcı oluyor.

yeni-2022-volkswagen-t-cross-turkiye-fiyati-belli-oldu145239-0.jpg

Volkswagen T-Cross, çift kavramalı şanzıman ile vites geçişlerini hiç hissettirmeden gerçekleştiriyor. Otomatik vites sistemlerinin olumsuz özelliklerini tarihe karıştıran T-Cross, güç kaybını azaltarak yola çıkışınızdan itibaren yüksek verimlilikten faydalanmanızı sağlıyor. Elektromekanik direksiyon ise yakıt tasarrufuna katkıda bulunuyor. Düz alanlarda yakıt tüketmeyen ve sadece sürücünün ihtiyacına göre şekillenen bu direksiyon, keskin dönüşlerde ise hızlıca düz konuma geliyor. Konforlu ve güvenli bu direksiyon sistemi, T-Cross’un sürücü üzerinde oluşturacağı yükleri azaltıyor. T-Cross’ta yer alan Start & Stop ise kırmızı ışık gibi aracı hareket ettirmediğiniz durumlarda devreye girerek yakıttan tasarruf etmeye olanak tanıyor.

T-Cross özellikleri arasında yer alan ve yüksek konfor sağlayan teknolojiler, hem sürücü hem de yolcuların vazgeçilmezleri arasında. Modüler bagajıyla kalabalık tatiller için yeterli alan sunan T-Cross, uzun yolculukların keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Yükseltilebilir T-Cross bagaj hacmi, tüm yolcuların eşyalarını eksiksiz götürebilmenize imkan tanıyor. Dijital kokpit ile tüm verileri aynı anda ekranda görebilmenizi sağlayan Volkswagen T-Cross, sürüş esnasında başka hiçbir şeyle ilgilenmenize izin vermiyor. Çok fonksiyonlu direksiyon üzerinden ekrana ilişkin seçimleri yapabilir ve tüm araç ayarlamalarını kontrol altında tutabilirsiniz. Maksimum ses deneyimi için Beats Audio, mobil bağlantılar için App Connect, şarjınızın bitmesini önleyen kablosuz şarj ünitesi ve daha fazlası T-Cross konforu altında sizleri bekliyor.

Tüm özellikleri ile ön planda olan T-Cross inceleme açısından güvenlik ayarlamalarıyla da tam not alıyor. Adaptif hız sabitleyici ile ayarladığınız hız limitini aşmanızın önüne geçen T-Cross, önünüzdeki araçla mesafenizi koruyabilmenize de yardımcı oluyor. Yarı otonom sürüş asistanı sayesinde trafiğin sıkışık olduğu alanlarda sürüş deneyiminizi koruyan T-Cross; ön bölge asistanı, şerit takip asistanı ve park asistanı gibi özellikleriyle ise trafikte olduğunuz her anı kolaylaştırıyor.

Şimdi siz de kendi T-Cross’unuzu keşfetmek için Life ve Style gibi donanım seviyelerini inceleyebilir; hayatınızın her anında maksimum sürüş konforundan faydalanabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.