Tadımcı Mesleği'nde ilk MYK Belgeleri verildi

Tadımcı Mesleği'nde ilk MYK Belgeleri verildi

Ege Orman Vakfı Akademi’de, Tadımcı mesleğinde belge almaya hak kazanan katılımcılara sektörün ilk MYK Mesleki Yeterlilik Belgeleri tören eşliğinde takdim edildi

Gıda Sektörünün ilk ve tek yetkilendirilmiş kuruluşu olarak sınav ve belgelendirme faaliyetleri yürütmekte olan Ege Orman Vakfı Akademi’de, Tadımcı mesleğinde belge almaya hak kazanan katılımcılara sektörün ilk MYK Mesleki Yeterlilik Belgeleri tören eşliğinde takdim edildi. Katılımcılara belgelerini Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Narin verdi.

Ege Orman Vakfı'nın Torbalı Pancar'da bulunan Zeytin ve Zeytinyağı Tesisleri’nde yer alan Sınav ve Belgelendirme Merkezi’nde gerçekleştirilen Zeytinyağı Tadım Sınavı sonucu başarılı olan Uğur Koçoğlu, Dilşen Oktay ve Ümit Çelikalkay'a belgeleri düzenlenen törenle verildi. Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Narin'in elinden Tadımcı meslek belgelerini alan katılımcılar çok mutlu olduklarını söylediler.

Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili, “Ege Orman Vakfı tarafından AB Yeterlilikler Çerçevesi’ne uygun olarak hazırlanıp Mesleki Yeterlilik Kurumu’nca onaylanarak Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi’ne kazandırılan; Zeytinyağı Üretim Operatörü, Fermente Ürün Üretim Operatörü ve Tadımcı mesleklerinde belge sahibi olmak isteyenler bizlere www.e-voc.org.tr adresinden ulaşabilirler. Gıda Sektörünün ilk ve tek yetkilendirilmiş kuruluşu olarak sınav ve belgelendirme faaliyetleri yürütmekte olan Ege Orman Vakfı Akademi’den alınacak belge Avrupa’da çalışacaklar için de referans olacaktır.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.