Tag Heuer 197 bin dolarlık akıllı saatini tanıttı...

Tag Heuer 197 bin dolarlık akıllı saatini tanıttı...

Akıllı saatlerin 2 bin TL'ye varan fiyatları sizlere pahalı geliyorsa Tag Heuer'in yeni modeliyle tanışın. TAG Heuer, Android işletim sistemine sahip 197 bin dolarlık akıllı saatinin tanıtımını yaptı.

Tag Heuer, Cenevre’de düzenlenen uluslararası saat fuarında Connected Full Diamond adında ve üzerinde 197 bin dolar değerinde 589 adet elmas bulunan akıllı saatini tanıttı. Tag Heuer Connected Full Diamond, fiyatıyla da dünyanın en pahalı akıllı saati ünvanına sahip oldu.

Peki Tag Heuer Connected Full Diamond 197 bin dolar fiyat etiketiyle neler sunuyor? Saat kasası, bilezik (kayış), 18K parlak beyaz altın ve toplam 23,35 karat elmas pırlantalar. Bu elmasların 78 adeti saatin çerçevesinde, 16 adeti gövdesinde ve 495 adeti kordonunda bulunuyor.

Akıllı saat geçtiğimiz yıl tanıtılan 1600 dolarlık (yaklaşık 6000 TL) Tag Heuer Connected Modular 45 akıllı saatin elmasla kaplanmış hali. Bu saati almak yerine 17 bin dolara 11 adet som altından yapılmış Apple Watch Edition da satın alabilirsiniz.

Saatin geri kalanı, temelde standart bir Android Wear 2.0 cihazı. AMOLED ekran, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS ve yaklaşık iki yıl içinde tamamen yok olacak Intel Atom Z34XX işlemci de saatin içinde yer alanlar arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.