Tahir Şahin yuvaya geri döndü

Tahir Şahin yuvaya geri döndü

CHP’den 2020 yılında ihraç edilen ve Memleket Partisi’nde geçen Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin, Memleket Partisi ile yollarını ayırdıktan sonra yeniden CHP'ye döndü.

Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin, CHP'ye geri döndü.

Şahin, Menemen'de 4 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi parti yönetiminin Serdar Aksoy’u aday göstermesi ve daha sonra CHP'yi eleştiren açıklamaları nedeniyle Mart 2020'de CHP'den ihraç edilmişti.

CHP’den ihraç edildikten sonra Memleket Partisi’ne geçen Tahir Şahin, bir süre burada siyaset yaptı. Memelket Partisi ile de yollarını ayıran Tahir Şahin geçtiğmiz ay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzincan ziyaretinde yer almıştı.

chp-pm-den-flas-karar-tahir-sahin-yuvaya-geri-dondu-774x7-315601-man-big.jpg

YUVAYA GERİ DÖNDÜ

CHP Parti Meclisi (PM) bugün toplanarak Tahir Şahin'in partiye yeniden dönmesine onay verdi.

Şahin gelişmeyi sosyal medya hesabından duyururken açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

MEVZU MENEMEN İSE GERİSİ TAFERRUAT

"Böylesi kutsal bir günde CHP Parti Meclisi’nde alınan karar ile yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu kararda emeği geçen başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Parti Meclis Üyelerimize, MYK üyelerimize, partili yoldaşlarımıza, dostlarımıza ve Menemenli hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Karar partimize ve ilçemize hayırlı olsun. Mevzu Menemen ise Gerisi Teferruat."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum