Tahir Şahin'in afişine saldırı!

Tahir Şahin'in afişine saldırı!

Menemen Belediyesi'nin eski başkanı Tahir Şahin'in Menemen ilçe stadyumu girişindeki afişine kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıldı. Afişten Tahir Şahin'in fotoğrafları kesildi.

Medya Ege- Eski başkan Tahir Şahin yaşanan olaya tepki göstererek, Medya Ege'ye açıklama yaptı. Tahir Şahin, yaptığımız telefon görüşmesinde şunları dile getirdi;

"5 Ağustos günüde afişe saldırı oldu ve benim fotoğraflarım kesildi. Ben Menemen'de 20 yıl Belediye Başkanlığı yapıp, 20 yıl hizmet verdim. Şimdi sokaklarda dolaşırken halk bana selam verip selam alıyor. Bu demek oluyorki ben Menemenlilere iyi hizmet etmişim. Bu yaşanan olaylardan sonra selam veren vatandaşların sayısı arttı. Bu sayının artma nedeni şimdiki belediyenin insanları dinlemeyen, ayrıştıran kötü yönetim sergilemesinden kaynaklanıyor. Bu sebeple selam verenlerin arttığını görüyoruz. Şu anda Menemen'de bize gösterilen itibar bizi mutlu ediyor. Demekki biz vatandaşlarımıza güzel işler yapmışız.  Ben Kürt- Türk, Alevi-Sünni demeden hiç ayrım yapmadan halkı bütünleştirici işler yaptım. 

whatsapp-image-2019-08-24-at-14.33.37.jpeg

Menemenspor'un 20 yıldır onursal başkanıyım ve hala başkanlık görevimi sürdürüyorum. 1942 yılından beri Menemenspor ve Menemen halkı ayrılmaz bir bütün. Biz Menemenspor'u ilk defa Süper lig'e çıkardık. Tesisler bizim zamanımızda kuruldu.  Son astığımız şampiyonluğu kutladığımız afişin içinde benimde resmim vardı. Afişte benim fotoğrafım saldırıya uğradı. Bunlar ufak şeyler, bunlarla küçük insanlar uğraşır. Resmimi kesebilirler ama Tahir Şahin'i Menemenli hemşehrilerimin kalbinden silemezler"

whatsapp-image-2019-08-24-at-14.33.35.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.