Tahriş Sandı Kanser Çıktı!

Tahriş Sandı Kanser Çıktı!

21 yaşındaki Rhiannon Douglas, bacaklarında ortaya çıkan döküntüleri tahriş sandı ancak döküntüler yayılmaya başladı.

21 yaşındaki Rhiannon Douglas, bacaklarında kızarıklıklar fark edince tahriş olduğunu düşündü. Ancak kızarıklıklar bütün vücuduna yayılırken sırt ağrıları da baş gösterince hastanenin yolunu tuttu. Testler, göğsünde 8.5 cm'lik bir kitle olduğunu gösterdi. Vücudundaki döküntülerin Hoghkin lenfomanın nadir görülen semptomlarından olduğu anlaşıldı. Doktorlar, döküntüler olmasaydı kanserinin teşhisinin zor olduğunu söyledi.

Vegan diyeti yapıyor

Teşhis konulduğundan beri, genç kadının tümörü kendi kendine büyük ölçüde küçüldü. Rhiannon, vegan diyetinin yardımcı olduğunu düşünüyor.

Damarları iltihaplanan genç kadına kanserden sonra bir de henoch-schönlein purpurası teşhisi konuldu. İlaç kullanmaya başladı ancak semptomları gittikçe kötüleşti. Bacakları şişti ve eklem ağrıları baş gösterdi. Kanserle savaşmaya kararlı olan Rhiannon, işe yaşam stilini değiştirerek başladı. Vegan diyeti uygulayan Rhiannon'un tümörü kendi kendine küçülmeye başladı. Genç kadın, şimdi ayda bir kez hastalığının takibi için hastaneye uğruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.