Takipçisi çok olanlara müjdeli haber!

Takipçisi çok olanlara müjdeli haber!

Yüksek takipçi kitlesine sahip olan Instagram hesaplarında yorumları yönetmek oldukça zordu. 

Instagram bu süreci kolaylaştırmak için Yorum Sabitleme ve Toplu Yorum Silme özelliklerini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Bu sayede rahatsız edici yorumlar çok daha kısa bir sürede kaldırılabilirken, beğenilen yorumların sabitlenmesi mümkün hale gelecek.

Instagram’ın üzerinde çalıştığı bu 2 özelliğin detaylarına geçmeden önce takipçi kitlesi ile alakalı olmayacağını belirtmek isteriz. Herkes tarafından kullanılabilir olacak, ancak fazla yorum alanlar için biçilmiş kaftan olacak.

Yorumlara girdikten sonra sağ üst kısımdaki üç noktaya tıklayıp, Yorumları Yönet‘i seçmeniz yeterli olacak. Bu ekranda silmek istediğiniz yorumları hızlıca seçebilir ve gönderinizin altından kaldırabilirsiniz. Bir kerede en fazla 25 yorum silebiliyorsunuz.

Yorum Sabitleme ilerleyen günlerde test edilmeye başlanacak ve ilk olarak iOS‘da aktif hale getirilecek. Gönderiye gelen 3 yorumu sabitleyebiliyor, herkes tarafından görüntülenmesini sağlayabiliyorsunuz. Yorumu sabitlediğinizde yazan kişiye sabitlendiğine dair bildirim gönderiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.