Taksim'de 9 Yaşındaki Ecrin! Antep'te 5 yaşındaki Hasan!

Taksim'de 9 Yaşındaki Ecrin! Antep'te 5 yaşındaki Hasan!

Ali Eyce yazdı; Taksim'de 9 Yaşındaki Ecrin! Antep'te 5 yaşındaki Hasan!

Türkiye olarak yıllardır terör belasıyla mücadele ediyoruz.

Teröristleri destekleyen, onlara hem bulundukları yerlerde, hem de kendi ülkelerinde her türlü desteği verenlerin amaçlarının ne olduğunu da gayet biliyoruz.

Bu terör örgütünün terör örgütü olduğuna dair dünyaya kanıt sunmaktan, terör örgütüne desteklemeyin demekten de yorulduk.

Alın size terör örgütünün delili.

Taksim’de İstiklal Caddesi’ne sivil vatandaşların ortasında patlatılan bomba ve 9 yaşındaki Ercin çocuk hayatını kaybediyor, 5 sivil vatandaşla birlikte.

Alın size terör örgütünün delili.

Gaziantep’te bilinerek okul bahçesine atılan bomba 5 yaşındaki Hasan’ın ölümüne, iki sivil vatandaşımızla birlikte sebep oluyor.

Bu örgütlenmeyi maddi ve manevi desteleyen, bulundukları yerlerde veya ülkelerinde bu örgütün üyelerine ayrıcalıkla tanıyan sözüm ona devletler, beslediğiniz bir terör örgütü.

Amacı belli olsa da, amacını nasıl gerçekleştireceği belli değil.

Uluslararası hiçbir hukuk kuralını tanımadıkları gibi, silahsız insanların ve çocukların yaşam haklarını ellerinden alacak şekilde de gözleri kör, kalpleri kuru ve acımasızlar.

İddia ediyorum, bir dönem gelecek özellikle Avrupa ülkeleri, bugün direk veya dolaylı olarak destekledikleri bu terör örgütüne desteklerini kestikleri veya azalttıkları için aynı acıları yaşayacaklar.

Elleriyle besledikleri bu terör örgütlerinin, ülkelerinden misafir ederek kabul etmelerinin bedelini çok ama çok ağır ödeyecekler.

Bugün çocukların, sivillerin hayatlarını katletmeyi kendisine bir mücadele yolu, bir savaş yolu olarak gören bu korkak teröristlerle mücadele edemeyecekleri gibi, terör örgütünün her yerde terör örgütü olduğunu, elindeki silahın bugün Türkiye’deki çocuklara, yarın Avrupa’da, Amerika’daki çocuklara, çocuklarınıza doğrulttuğunu göreceksiniz.

Anadolu insanları olarak biz tarihimizden alışkınız, içimizden hainlerin çıkmasına, insanlarımıza terörist eylemler yapılmasına.

Avrupa insanları olarak sizlere o zaman, bu acı tecrübemizi paylaşmaktan emin olan çekinmeyiz.

Acınızın, bir dönem acımız olduğunu, kaynağının da sizler olduğunu anlatmaya çalışırız.

Ama şunu da bir not olarak vereyim, Anadolu insanı kadar cesur ve kararlı değilseniz de acı çekmenizi biz de engelleyemeyiz!

Kahrolsun teröristler, terörizm!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.