Tamer Osmanağaoğlu Hakkari'de vatandaşlarla buluştu

Tamer Osmanağaoğlu Hakkari'de vatandaşlarla buluştu

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Adım Adım 2023; Köyüm Benim programı sebebiyle bulunduğu Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Çubuklu köyünü ziyaret etti.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Çubuklu köyü yaptığı konuşmada “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve muhabbetlerini getirdik. Ne mutlu ki Hakkârili hemşerilerimiz, Şemdinlili vatandaşlarımız ve siz değerli Çubuklulu dostlarımız bu selamı baş tacı etti. Türk milletini, Türk devletini tehdit eden melanetin adı ne olursa olsun, o melanetin kökünün kazınmasının zamanı gelmiştir. Bölücü PKK’lı teröristleri omuzlarında gezdiren karaktersizlere en güzel cevabı siz değerli hemşerilerimin yıllardır burada vermiştir. Adım Adım 2023’e yürüdükçe çığ gibi olduk büyüdük” dedi.

hakkari-semdinli-koyum-benim-1-1.jpeg

Şemdinli’nin Çubuklu Köyünde konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu “Hakkâri’yi her zaman ruhunda ve kalbinde taşıyan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve muhabbetlerini getirdik. Ne mutlu ki Hakkârili hemşerilerimiz, Şemdinlili vatandaşlarımız ve siz değerli Çubuklulu dostlarımız bu selamı baş tacı etti. Buraya hareket etmeden önce biliyorduk ki; hiçbir zalime mihnet etmeyen hemşerilerimizin yanına gidiyoruz. Biliyorduk ki asaletini cesaretinden alan hemşerilerimizle hasret gidermeye gidiyoruz. Biliyorduk ki hainlerin köşe başlarını tutmasına asla müsaade etmeyen yürekli insanların yanına gidiyoruz. Hamdolsun Allah’a ki bugün Çubuklu Köyünde siz değerli hemşerilerimizle birlikteyiz. Sohbetimizi şereflendirdiniz. Sofranıza bizleri kabul ettiniz. Bizleri bağrınıza bastınız. Biliyoruz ki adım adım yürüdüğümüz Türk’ün çağına giden yolda omuz verdiğimiz Hakkâri’nin yiğit evlatlarıdır. Adım Adım 2023’e yürüdükçe çığ gibi olduk büyüdük. Sizlerden aldığımız cesaretle, Türk milletine duyduğumuz muhabbetle ve yine sizlerle birlikte karşımızdaki zalimlere karşı sağlam bir idareyle durduk. Kapımıza dayanan hıyanet ve melaneti hep birlikte def ettik. Bugün burada gördüm ki artık Türk milletini, Türk devletini tehdit eden melanetin adı ne olursa olsun, o melanetin kökünün kazınmasının zamanı gelmiştir. Bölücü PKK’lı teröristleri omuzlarında gezdiren karaktersizlere en güzel cevabı siz değerli hemşerilerimin yıllardır burada verdiğini görmek, gördüklerimizi Ankara’da anlatmak en büyük bahtiyarlığımız olacaktır“ cümlelerini kullandı.

hakkari-semdinli-koyum-benim-1-2.jpeg

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun başkanlığında teşekkül ettirilen MHP Heyetinde MYK Üyeleri Mehmet Beşir Tatar, Muhammed Köse ve MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek de bulunuyor. MHP’nin iki gün sürecek Adım Adım 2023; Köyüm Benim- Hakkari Programları Şemdinli’nin Üzümkıran, Hazne, Çubuklu Köyleriyle, Bağışlı, Işık, Kamışlı Köylerinde devam edecek. Hakkari’nin Çukurca İlçesine bağlı Üzümlü ve Köprülü köylerinde de vatandaşlarla buluşacak olan heyet MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Hakkari’de bulunuyor.

hakkari-semdinli-koyum-benim-1-6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.