Tamer Osmanağaoğlu, "Hemşerilerimizin derdi, bizim derdimizdir"

Tamer Osmanağaoğlu, "Hemşerilerimizin derdi, bizim derdimizdir"

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; kendisini ziyaret eden İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) temsilcilerine “Sizlerin derdi bizim derdimizdir. Sorunlarınızın çözümünün yakın takipçisi olacağız.” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen ziyarette MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nu ziyaret eden İzmir Depremzedeleri Derneği Başkanı Haydar Özkan ve beraberindeki heyet Osmanağaoğlu’na çözüm bekleyen sorunların yer aldığı dosyayı takdim etti.

foto-2.jpeg

Kendisinin de Bayraklı’da ikamet ettiğini hatırlatan ve depremi bütün şiddetiyle hissettiğini ifade eden Osmanağaoğlu “Böyle bir felaketin tekrar yaşanmaması en büyük dileğimizdir. Ancak gerçekler ortada. Deprem gerçeğiyle yüzleşmek ve bu gerçeğe hazır olmak için gerekli çalışmaları hızla yapmak kaçınılmaz bir ihtiyaç.” dedi.

foto-3.jpeg

Depremin hemen ardından Devletin bütün imkanlarıyla İzmir’in yanında olduğunu, Türk milletinin kalbinin İzmir diyerek attığını hatırlatan Osmanağaoğlu; “Var olan sorunlarınızın çözümü için “sizden birisi” olarak elimden geleni yapacağım. İnşallah bir sonraki görüşmemiz bu çalışmalarımızın meyvesini almış bir şekilde olacaktır. İzmir’i ilgilendiren, İzmirliyi ilgilendiren her konuda hemşerilerimizin yanında onlarla birlikteyim. Siz hemşerilerimizin derdi bizim derdimizdir.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.