Tamer Osmanağaoğlu, “İzmirli bu düzeni bozacak"

Tamer Osmanağaoğlu, “İzmirli bu düzeni bozacak"

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma temalı programa katılarak, “İzmirli bu düzeni bozacak" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma temalı programlar Türkiye’nin bir çok noktasında gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu illerin arasında olan İzmir’de 13-12 Mart 2022 tarihlerinde; Aliağa, Kınık, Çiğli ve Foça da gerçekleştirilen programlara katılımın oldukça yoğun olduğu gözlendi.

Programda konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; “Genç Mustafa Kemal’in, Başkumandan büyük Atatürk’ün dediği gibi; onun emriyle hücuma kalkan Mehmetçiklerin sahiplendiği gibi İzmir’i sahipleniyoruz.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e de yüklenen Osmanağaoğlu; “PKK’nın şehir yapılanmasının başındaki isim için “Tecrit kalksın” demekten, teröristbaşının hapishane şartlarına iyileştirme gelmesinin talep edildiği mitinglerde boy göstermekten, bu terör sevicileriyle “Omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Sonuna kadar beraberiz” diye slogan atmaktan vakit bulamayan Tunç Soyer sevinmelidir. Çünkü çok kısa zamanda onlarla beraber vakit geçirmek için çokça zamanı olacak, doya doya sevdikleriyle beraber olacaktır.” dedi.

1-3.jpeg

“İzmirli bu düzeni bozacak, Türk milleti bu çarka dur diyecek, İzmir’i de İzmir’e sevdalı yüreklerle buluşturacaktır. Boş zamanlarında onu Başkancılık oynama külfetinden onu kurtaracaktır.” diyen Tamer Osmanağaoğlu; “Hiç şüphe yok ki bu buluşmanın kahramanları da; öngörüleri ve bilgeliğiyle her zaman yol göstericimiz olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve onun muazzam liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin gönül erleri olacaktır.” İfadelerini kullandı.

MHP’nin Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programlarının İzmir ayağına Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun yanı sıra; MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, MYK Üyesi Seçkin Odabaşı ve İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile birlikte İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.