Tan Taşçı, Harbiye'yi doldurdu

Tan Taşçı, Harbiye'yi doldurdu

Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen Harbiye Açık Hava Konserleri kapsamında iki gece üst üste sahnedeydi.

Biletleri günler öncesinden tükenen 30-31 Temmuz ve 3-4 Ağustos konserleri için İstanbul'a dönen Tan Taşçı'ya müzik severler büyük ilgi gösterdi. Binlerce İstanbullu adeta fanatik taraftarlar gibi uzun kuyruklar oluşturup, her Tan Taşçı şarkısına tezahüratlarla eşlik etti.

3.jpg

"BU SERİ MUTLU BAŞLADI"

2023 yaz sezonunda "Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu" konsepti ile yola çıkan ve sahnesini üniversite öğrencilerden oluşan 25 kişilik koro ile paylaşan sanatçı, kendine has tarzı, özgün sahnesi ve performansı ile eşsiz yaz gecelerine imza atmaya devam ediyor.

1-001.jpg

Her konserinde çiftlerin evlilik tekliflerine tanıklık ettiğini söyleyen Taşçı "Bu seri mutlu başladı. Bugüne kadar kaç evlilik teklifine şahit olduk bilmiyorum ama şimdi tam zamanı çıksın yüzükler" dediği anda 3 çift daha evlilikte ilk adımını Tan Taşçı konserinde attı.

Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu, Bayhan Müzik organizasyonuyla İstanbul, Antalya, Alanya, , Marmaris, İzmir, Bursa, Bodrumkonserleri ile turneye devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.