Tan Taşçı'dan samimi açıklamalar

Tan Taşçı'dan samimi açıklamalar

Beş yıldır düzenli yoga yapan Tan Taşçı, Çıralı’da Çetin Çetintaş önderliğinde gerçekleşen YogaKioo 280 Saat Eğitmenlik Eğitim inzivasına katıldı. Taşçı, YogaKioo dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı Tan Taşçı, Temmuz başında Çıralı’da gerçekleşen YogaKioo 280 Saat Eğitmenlik Eğitim inzivasına katıldı. Çetin Çetintaş önderliğinde gerçekleşen kampta YogaKioo dergisinin kapağına konuk olan ünlü sanatçı müzikten, sahneden, yogaya hayatındaki değişim sürecini anlattı.

2952652.jpg

Türkiye'de verdiği tüm konserlerde rekor sayıda izleyici sayısına ulaşan, hayattaki duruşuyla adından sıkça söz ettiren Tan Taşçı, röportajda iyi olmayı seçerek ve bundan ilham alarak üretmenin mümkün olduğunu dile getirdi. Tan Taşçı'nın YogaKioo dergisine verdiği röportajdan başlıklar;

"Bilinçli bir yola devam ettikçe yol bambaşka yerlere götürüyor insanı. O yüzden her gün matıma çıkıp kendimle buluşuyorum ve sonrasında artık yaşama hazırım."

"Matın başında kendimi bekliyordum. Kendimle buluştum ve artık iki ayrı insan değiliz... İnsan kendisiyle buluştuktan sonra nasıl güçsüz hissedebilir ki?"

652692.jpg

"Popüler olmanın bir statü sahibi olmak olduğunu düşünmüyorum. Benden yaşça büyük birinin kapımı açması beni sanatçı yapmaz sadece tembel yapar."

"Mutsuz olduğumuzu itiraf ettiğimizde mutluluğa ilk adımı da atmış olacağız. “Ben mutsuzum” diyebildiğimizde kocaman bir yer açılacak mutluluk için."

"Doğa başlı başına ilhamdır. Aşık olduğun kadın, empati kurduğun bir hikaye ya da şahit olduğun acılar ve diğer yüksek duygular… Hepsi doğanın bir parçası…"

Tan Taşçı'nın Çıralı'dan çekilen yeni fotoğrafları ve samimi açıklamaları ile kapak konuğu olduğu YogaKioo Dergisi’nin yeni sayısı dijital mecralar ve bayiilerde yayında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.