Tan Taşçı'dan unutulmaz performans

Tan Taşçı'dan unutulmaz performans

Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserlerinin altıncısı için Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesindeydi.

Mayıs ve Haziran aylarında turnesinin İstanbul konserlerinde Harbiye'de binlerce izleyici ile buluşan Taşçı, bahar ve yaz başı gecelerinin unutulmaz performanslarına imza attı. Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserlerinin altıncısında sahneye çıkan Tan Taşçı, kendi yazdığı şarkılar ve seçtiği coverlardan oluşan repertuarı ile 2.5 saat müzikseverlerle birlikte şarkılar söyledi. Bir ara seyircilerden birinin telefonunu alan Taşçı, "Hatıra olsun" diyerek 5 bin kişilik bir selfie çekti.

5415621.jpg

Geceyi izleyenler arasında Deniz Akkaya'da vardı. Ünlü sanatçı, "Söz&Müzik'in ilk konserine gelerek bize uğurlu gelmiştin. Yeni seride de seni görmek ne güzel." diyerek Akkaya'ya teşekkür etti.

Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla devam eden turnesi kapsamında Ankara, İzmir, Bursa ve Kuşadası konserlerinin ardından 23-24 Temmuz 2022 tarihlerinde İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da İstanbullular ile tekrar buluşacak.

854652.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.