"Tango Akşamı” etkinliği  Elhamra Sahnesi'nde 

"Tango Akşamı” etkinliği  Elhamra Sahnesi'nde 

İzmir Devlet Opera ve Balesi Elhamra Sahnesi'nde orkestra, şan ve dansın birlikte sahneleneceği “Tango Akşamı” etkinliği gerçekleşecek.

Tango repertuvarında tüm zamanların en ilham verici, en romantik ve en tanıdık yerli ve yabancı melodilerinin seslendirileceği konserde solist sanatçılar; bas Teyfik Rodos ve soprano Filiz Güneş ile   İzmir Devlet Opera ve Balesi orkestra ve bale sanatçıları tango ateşini sahneye taşıyacak.  Por Una Cabeza, Chitarra Romana, Cantemos büyüleyici tango müzikleri ve figürlerinin yanı sıra Corazon, Dinle Sevgili, Aşk Mevsimi, Oblivion gibi tango eserlerine yer verilecek. Etkinlikte orkestra sanatçıları Gökmen Fahlioğulları ve Alp Ayvaoğlu kemanda; Cihan Zabunoğlu viyolada; Ece Bal viyolonselde; Bülent Oral kontrbasta; Özlem Pınar klarinette ve Tuğçe Doruk piyanoda olacak. Müziklere bale sanatçıları İpek İbrahimoğlu ve Bilgehan Gültekin tango figürleriyle eşlik edecek. 
    
Elhamra Sahnesi'nde müzik, dans ve ritmin bir arada olacağı  “Tango Akşamı”nın biletleri Elhamra ve Bornova KSM gişelerinden; ayrıca www.biletini.com adresinden temin edilebilecek. Etkinlikte, Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği fiziksel mesafe ve hijyen kurallarının temel alınarak hazırlandığı oturma düzeni ve önlemler uygulanacak. Etkinlik alanına girişte HES Kodu kontrolü ve ateş ölçümü gerçekleşecek.  21 Ekim 2020 Çarşamba akşamı saat 20:00'de İzmir Devlet Opera ve Balesi Elhamra Sahnesi'nde orkestra, şan ve dansın birlikte sahneleneceği “Tango Akşamı” etkinliği gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.