TangoNEVA’da Zorlu PSM'de sahne aldı

TangoNEVA’da Zorlu PSM'de sahne aldı

TangoNEVA’dan  Sevgililer Günü Kutlaması...

TangoNEVA, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ZORLU PSM Sky Lounge’da sahen aldı.Konserde birbirinden güzel tangolar eşliğinde duygusal ve romantik bir akşam yaşandı. Çiftler ve tangoseverler bu muhteşem akşamı büyük bir mutluluk içerisinde doyasıyayaşadılar. Ali Pınar’ın seslendirdiği ve TangoNEVA ekibinin başarılı icrasıyla gerçekleşen özel Sevgililer Günü Kutlaması izleyicilerin de katılımıyla çok keyifli oldu.

2011 yılında başarılı piyanist ve aynı zamanda girişimci Ayşe Nil Ülgener tarafından kurulan TangoNEVA, tamamen kadınlardan oluşan farklı bir müzik topluluğu. Klasik Müzikle Tango’nun kesiştiği çok özel bir repertuvarı olan TangoNEVA; dinleyici ve izleyicilerine Klasik Tango’nun Kralı Carlos Gardel, Tango Nuevo akımının yaratıcısı Astor Piazzolla, aynı zamanda besteci de olan Charlie Chaplin ve çağdaş besteci Şostakoviç gibi pek çok ismin tangolarını kaliteli icrasıyla sunmaktadır.  

TangoNEVA; Piyanist Ayşe Nil Ülgener liderliğinde Yonca Sülün (Keman), Gaye Süslüoğlu (Keman), Ayşe Didem Hekimoğlu (Viyola), Jülide Canca Eke (Viyolonsel) ve Ceren Akçalı’dan (Kontrabas) oluşuyor. Ekibin tüm üyeleri Türkiye ile birlikte dünyanın sayılı klasik müzik eğitim kurumlarından eğitim almış ve şu an kariyerlerinin en başarılı noktasında çalışmalarını sürdürmektedir. Şarkıcı – oyuncu  Ali Pınar da grubun solistliğini yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.