Tanışma teklfini reddetti diye bu hale getirdiler

Tanışma teklfini reddetti diye bu hale getirdiler

İzmir'de üniversite öğrencisi kadın, tanışma teklifini reddettiği gerekçesiyle iki kişi tarafından darp edildi.

Ali İhsan ÇİFTÇİ / (ÖZEL) - İzmir'in Bornova ilçesinde 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Neriman Güder, yolda yürürken kendisine laf atan ve tanışmak isteyen iki kişinin teklifini reddettiği gerekçesiyle saldırganlar tarafından darp edildi. 

Edinilen bilgilere göre olay dün gece saat 23:00 sıralarında Bornova Süvari Caddesi'nde meydana geldi. İşten çıkıp eve giden 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Neriman Güder, iki kişinin önce sözlü tacizine maruz kaldı. Kendisiyle tanışmak isteyen iki kişiyi reddeden Güder, daha sonra bu kişilerin saldırısına uğradı. Uzun süre darp edilen talihsiz kadın daha sonra etraftakilerin araya girmesiyle zor kurtuldu. Daha sonra karakola giderek şikayetçi olduğunu belirten Neriman Güder, saldırganların bir an önce bulunarak, vahşi saldırıda bulunanların cezasını çekmesini istediğini bildirdi.

Medya Ege'ye açıklamada bulunan Güder, "Bu yüze iyi bakın. Sadece yolda yürürken, tanışma isteğini reddettiğim biri tarafından bu hale getirildi. Üstelik etrafta insanlar da vardı bana saldırdığı zaman biri de demedi bu napıyor diye adeta çekirdek çitler modda izlediler. Elini tuttum gücüm yetmedi. Bu mu adamlık bu mu insanlık burası nasıl bir ülke oldu böyle! Çıkmayın kadın arkadaşlarım aman sokağa çıkmayın tek yürümeyin dikkat edin!" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.