Tanju Okan Yelken ve Yat Yarışları'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Tanju Okan Yelken ve Yat Yarışları'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Tanju Okan’ı anma etkinlikleri kapsamında Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi, Deniz Ticaret Odası, Türkiye Yelken Federasyonu, S.S Urla İskele Su Ürünleri Kooperatifi ve Urla Yat Kulübü işbirliğiyle düzenlenen 17. Geleneksel Tanju Okan Yelken ve Yat Yarış

Ödül törenine Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, URİYAT Başkanı Cumali Kaya, S.S Urla İskele Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Temiztepe, Ege Açık Deniz Yat Kulübü Başkanı Oğuz Akif Sezer, URYAT Kulübü Komodoru Ergün Nalbantoğlu, URYAT Kulübü yeni komodoru Ümit Karapança, Mete Grup Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Mete, TYF - İcra Kurulu Üyesi Ahmet Yentur, ünlü gazeteci Uğur Dündar, yelkenciler ve sporcu yakınları katıldı.

Etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür eden URİYAT Derneği Komodoru Ergün Nalbantoğlu “Özellikle Urla Belediyemizin desteği çok büyük. Eğer Belediyemiz böyle destek vermeye devam ederse biz bu yarışları Türkiye’nin en havalı yarışları yapmak için elimizden geleni yaparız” dedi.

Sporla, sanatla, gastronomi ile Urla’nın anılması bize büyük keyif veriyor diyen Kaymakam Demiryürek;” Bu üç alanda yapılan organizasyonlarla dolu dolu bir bahar geçirdik. Bahardan yaza geçiyoruz. Yaz aylarında benzeri organizasyonlar devam edecek. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Bugün özel bir gün “Urlalıyım” diyerek gönülden yaşayan Tanju Okan’ın anısına 17. kez buradayız. Tanju Okan hem deniz aşığıydı hem müzik aşığıydı. Hem onu yad ettik hem yelkenlerimizi onun için açtık şu iki günde. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün burada ne güzel ki hepimizin yüzü gülüyor Bu vesileyle Tanju Okan’ı rahmetle anıyoruz. Ve ne güzel ki yine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Gençlik ve Spor Bayramı’nı doya doya sporla kutladık. Bizler de bundan sonraki neslin sporla büyümesi gerektiğine inanıyor ve bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

Rüzgarın gücünü kullanarak 24 yelkenlinin 2 gün boyunca kıyasıya mücadele ettiği yarışta dereceye giren yelkencilere ödüllerini Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Başkan Uyar ve gazeteci Uğur Dündar takdim etti.

İkinci gün süren yarışlarından sonra yapılan derecelendirmeye göre;

IRC 1 sınıfında; 1.LADIES FİRST, 2.BLUE MILES, 3.SHAKARA

IRC 2 sınıfında; 1.CYGNUS, 2.NİCE, 3.KAİROS

IRC 3 sınıfında;”1. SCORPİO,2. UNDINE, 3.AVİOR

DESTEK 1 sınıfında; 1.FİNAL, 2.AURİGA, 3.ERNESTO,

DESTEK 2 sınıfında; 1.BAKIŞ, 2.ANYA, 3.LADY D

DESTEK 3 sınıfında;1. Y.DERİN,  2.KIVILCIM, 3.WİND DANCER

DESTEK 4 sınıfında; 1.AYLAK,2. MİÇO,

AHŞAP sınıfında; 1. POYRAZ ve 2.İNCİR

ddcfed1f-1a98-4524-ac50-45931255c31a

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.