Tanyer İnşaat'ta "Bulutorman Evleri"

Tanyer İnşaat'ta "Bulutorman Evleri"

Sektörde 23 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, Narlıdere’de ardı ardına hayata geçirdiği projelerle hem bölgenin hem de yatırımcıların yüzünü güldürüyor.

Sektörde 23 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, Narlıdere’de ardı ardına hayata geçirdiği projelerle hem bölgenin hem de yatırımcıların yüzünü güldürüyor.

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Narlıdere'de yapımı devam eden BulutOrman Evleri’nin gerek mimarisi gerekse de doğayla iç içe konumuyla yoğun taleple karşılaştığını söyledi.

Tanyer İnşaat’ın yeni projesi olan BulutOrman Evleri’nin konut sahiplerine birçok imkan sunacağını belirten Tanyer, projenin sosyal donatıları ve ulaşım olanaklarıyla öne çıktığına dikkat çekti.

Narlıdere’de bulutların yemyeşil ormanla buluştuğu bir lokasyonda yükselen BulutOrman Evleri’nde ev sahiplerinin, otoyollara hızlıca bağlanarak sahil beldelerine gidebileceğini belirten Münir Tanyer, “BulutOrman sakinleri AVM, hastane, okul, üniversite gibi İzmir’in tüm olanaklarına dakikalar içinde ulaşıp, hem de büyükşehirlerin vazgeçilmez kaderi olan gürültüden de kolayca kaçabilme kolaylığı bulabilecekler” diye konuştu.

20 bin m2’lik inşaat alanında yükselen BulutOrman Evleri’nde 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçeneklerine sahip daireler yer aldığı bilgisini veren Tanyer şöyle devam etti: “Eşsiz deniz ve vadi manzarasına sahip BulutOrman Evleri’nde doğal gazlı yerden ısıtma, ankastre ürünler, 2 adet klima, çatı bahçeleri, çocuk parkı ve oyun alanları, 5 katlı otopark, akıllı ev sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu, spor salonları, buhar odası, sauna, hobi alanları, toplantı salonları, sosyal alanlar, açık avlu ve çarşı gibi pekçok imkan yer alacak”

Temiz Hava, Yeşil Doğa Bir Arada

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, evler ve orman arasında yalnızca 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu hatırlattı.

Tanyer, “Projenin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresi'ne bakıyor. BulutOrman Evleri 2018 yılı sonunda tamamlanacak. Asma Bahçeler’deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Projeleri oluştururken temiz hava ve doğayla bütünleşen lokasyonları tercih ettiklerini belirten Münir Tanyer sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayatlarımızın önemli bir bölümünü geçirdiğimiz evlerimizde farkında olmadan hava ve gürültü kirliliğine maruz kalıyoruz. Bu durum da, insan psikolojisi ve biyolojisinde hasarlara yol açıyor. BulutOrman Evleri, bu anlamda temiz havaya sahip ve gürültüden uzak konumda”

Ulaşım Kolaylığı...

BulutOrman Evleri, kent merkezine yakın bir konumda yer alıyor. Otoban çıkışına 7 dakika, Çeşme'ye 35 dakika, havaalanına 20 dakikada, alışveriş merkezlerine 10 dakika, 9 Eylül Üniversitesi'ne 10 dakika yakınlıktaki proje, yatırımcıların gözdesi konumunda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.