Tanyer Yapı, doğaya ve insana saygılı konutlar yapıyor

Tanyer Yapı, doğaya ve insana saygılı konutlar yapıyor

Tanyer Yapı, alışıldık mimari yapıların önüne geçerek, doğaya saygılı ve insan odaklı mimari, doğa ve teknolojiyi bir araya getiren yaşam alanları üretiyor.

Narlıdere'de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi gören Tanyer Yapı, alışıldık mimari yapıların önüne geçerek, doğaya saygılı ve insan odaklı mimari, doğa ve teknolojiyi bir araya getiren yaşam alanları üretiyor.

Doğanın ve lüksün ön planda olduğu konseptlerle tasarlanan projeleri hayata geçiren Tanyer Yapı, insanların hayallerine ve ruhuna hitap eden projeler üreterek, özgün mimarilerle öne çıkıyor.

Her köşesinden vadi, orman ve deniz manzarasını görecek şekilde dizayn edilen lüks konutlar, konforlu yaşam alanları sunuyor.

GENİŞ SOSYAL DONATILAR

BulutOrman Evleri'nin en büyük iddiasının, doğayla iç içe bir yaşam ve ferah bir atmosfer olduğunu hatırlatan Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, projenin doğası, mimarisi ve sosyal donatılarıyla dikkat çektiğini vurguladı.

Ticari alanların da bulunduğu proje, konut sahiplerine ihtiyaç duydukları her şeyi bir arada sunarken; adını doğasından alan BulutOrman Evleri, İzmir Narlıdere’de yemyeşil orman manzarası, temiz havası ve sıradan mimarinin önüne geçen yapısıyla, şehrin merkezine, havaalanına, alışveriş merkezlerine ve birçok yazlık beldeye de kolay ulaşım sağlayan özel bir konuma sahip.

20 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen BulutOrman Evleri'nde lüks ve konforu bir araya getiren, 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçenekleri bulunduğu bilgisini veren Münir Tanyer sözlerine şöyle devam etti: “Eşsiz deniz ve vadi manzarasına sahip BulutOrman Evleri’nde doğalgazlı yerden ısıtma, ankastre ürünler, 2 adet klima, yemyeşil çatı bahçeleri, çocuk parkı ve oyun alanları, akıllı ev sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu, spor salonları, buhar odası, sauna, hobi alanları, toplantı salonları, sosyal alanlar, açık avlu ve çarşı gibi pek çok imkan yer alacak”

KONUT TESLİMİ 2019'DA

Konutları 2019'un ilk yarısında ev sahiplerine teslim edeceklerini de kaydeden Münir Tanyer, “BulutOrman çok önemli bir lokasyonda yer alıyor. Güneyinde çam ormanlarıyla sınırı var. Kuzeyinde İzmir körfezi ve önünde ise yine ferah bir ormanlık alan bulunuyor. Bu lokasyonun bir diğer önemli özelliği ise temiz havası ve gürültü kirliliğinden uzak olması. Kent yaşamının getirdiği gürültü ve hava kirliliği, insan vücudunda hem fizyolojik hem de psikolojik zararlara yol açıyor. Kirli hava akciğer ve kalp damar hastalıklarına neden olabiliyor. Bu nedenle günün önemli bir vaktini geçirdiğiniz evleri seçerken de bu özelliklere dikkat etmeniz gerekiyor” diye konuştu.

Tanyer, adını doğasından alan BulutOrman Evleri projesinin hem İzmir'in merkezinde hem de gürültü ve hava kirliliğinden uzak olması nedeniyle satışların % 90'ına yakın bir kısmının tamamlandığını da sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.