Tarafını Seç yine çok konuşuldu!

Tarafını Seç yine çok konuşuldu!

Tarafını Seç programının bu haftaki konukları ünlü astrolog Dinçer Güner ile uçak mühendisi ve bilimkurgu yazarı Dr. Tevfik Uyar oldu.

Haber Global ekranlarında Buket Aydın’ın sunumuyla yayınlanan Tarafını Seç programının bu haftaki konukları olan ve uzun zamandır dargın oldukları bilinen, sosyal medya hesaplarından bile birbirini engelleyen ikili, ünlü astrolog Dinçer Güner ile uçak mühendisi ve bilimkurgu yazarı Dr Tevfik Uyar, canlı yayında ilk kez karşı karşıya geldi

“Astrolojiye inanmalı mıyız?” konusunun ele alındığı programa bilim insanı kimliği ile katılan Dr. Tevfik Uyar “Bakla falı bakmakla, astroloji aynı şeydir” diyerek tartışmayı başlattı.

Astrolog Dinçer Güner’in sosyal medyada engellediği ilk kişilerden olduğunu da canlı yayında açıklayan Uyar, “Birlikte davet edildiğimiz programa geleceğini söyleyip, son anda gelmedi. Ardından ‘Kuvvetle muhtemel yine birileri astrolojiyi temel alarak popüler olmak için bilimle kıyaslamaya kalkarsa şaşırmayın’ şeklinde tweet attı diyerek ünlü astroloğa yüklendi.

buket-aydin-astrolog-dincer-guner-8845.jpg

“Tevfik Bey Yalan Söylüyor”

“Tevfik Bey yalan söylüyor” ifadelerini kullanan Dinçer Güner ise iddianın ispatlanması gerektiğini savununca, bir sonraki bölümde Tevfik Uyar geçmişe ait tweetleri Buket Aydın ile paylaştı. Ancak ümlü astrolog attığı tweetin iddia edilen konuyla ilgili olmadığını ve programdan 2 hafta önceki tarihe ait olduğunu söyleyince olay ispatlanamadı.

“Anlamıyorsan, Tükaka Diyemezsin”

“Astroloji bilim değildir” iddiasında bulunan Dr. Tevfik Uyar’ın tüm argümanlarının yanlış olduğunu savunan ünlü astrolog “Astrolojiyi en iyi ben eleştirebilirim, İnsan bilmediği konuyu eleştiremez. Anlamıyorsan da tükaka diyemezsin. Astroloji çok büyük bir ilim” diyerek uzmanlık alanını savundu.

“Astrolog Şenay Yangel’in Doktorluk Unvanı Akademik Değil”

Bu arada Uyar, bir başka ünlü astrolog olan Şenay Yangel’in astroloji konusundaki doktorluk unvanının da akademik olmadığını iddia etti.

Dinçer Güner, Buket Aydın’ın “En net tahminin ne oldu?” sorusuna ise “Bütün eğlence mekanlarının kapanacağını söylemiştim. Bundan daha neti yoktur. Pandemi çıktığı zaman Oğlak burcunda bir tutulma gerçekleşti. Bu tutulmada sabit bir yıldız vardı Bu sabit yıldızın ismi koronaydı. Canlı yayın heyecanından yıldızın ismini söyleyemedik. Eğer söyleseydik olay belki de başka yere gelecekti” sözleriyle cevapladı.

“Buket Aydın Ne Zaman Evlenecek?”

Programa sosyal medyadan gelen “Buket Aydın ne zaman evlenecek?” sorusu da gecenin ilginç anlarından biri oldu. Kritik soruya “Buket Aydın acaba evlenmek istiyor mu?” diye yanıt veren astroloğun yorumu kafalarda yeni bir soru işareti doğurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.