Tarihi Yukarıköy'deki Kitap Günleri programı dopdolu

Tarihi Yukarıköy'deki Kitap Günleri programı dopdolu

Narlıdere Belediyesi’nin 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Tarihi Yukarıköy’de gerçekleştireceği 2.Kitap ve Kültür Günleri için geri sayım başladı.

Narlıdere Belediyesi 2.Kitap ve Kültür Günleri için geri sayım başladı. 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde İzmir’in yaşayan müzesi Tarihi Yukarıköy’de gerçekleştirilecek 2.Kitap ve Kültür Günleri, birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Narlıdere Belediyesi’nin geleneksel hale getirmeyi hedeflediği iki günlük etkinlik kapsamında söyleşiler, müzik dinletileri ve imza günleri düzenlenecek. Program dâhilinde ayrıca 5 gün boyunca açık kalacak kitap stantları kurulacak.

Belediye tarafından yapılan açıklamada "30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Tarihi Yukarıköy'de gerçekleştireceğimiz Narlıdere Belediyesi 2.Kitap ve Kültür Günleri'ne davetlisiniz. Söyleşiler, okur-yazar buluşmaları ve müzik dinletileri ile dolu iki günlük programa tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" cümleleri ile davette bulunuldu.

yukarikoy-13.jpeg

ETKİNLİK PROGRAMI AÇIKLANDI

30 EYLÜL CUMARTESİ

30 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak Narlıdere Belediyesi 2.Kitap ve Kültür Günleri’nin ilk söyleşisi ülke ekonomisinin son durumu masaya yatırılacak. ‘Türkiye Ekonomisi’ başlıklı söyleşiye konuşmacı olarak 27.Dönem CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu ve Ekonomist Güldem Atabay katılacak.

Aynı gün saat 18.00’de başlayacak ‘Sivas Katliamının 30.Yılında Sanat’ konulu söyleşide ise 26.Dönem CHP Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Şair-Yazar Hüseyin Yurttaş ve Yazar Eren yer alacak. İlk gün etkinlikleri saat 20.00’de Tarihçi Yazar Pelin Batu ve Müzisyen Haluk Çetin’in katılımıyla gerçekleştirilecek şiir ve müzik dinletisi ile sona erecek.

1 EKİM PAZAR

Narlıdere Belediyesi 2.Kitap ve Kültür Günleri’nin ikinci günü ise saat 16.00’da usta gazeteciler Faruk Bildirici, L.Doğan Tılıç ve İpek Özbey’in konuşmacı olarak yer alacağı ‘Memleketimin Halleri’ söyleşisi ile başlayacak. Saat 18.00’de başlayacak günün ikinci söyleşisinde de 27.Dönem CHP Milletvekili Yıldırım Kaya ve Eğitimci Ferah Aytekin Aydoğan ‘Türkiye’nin 2.Yüzyılında Eğitim Hakkı’ başlıklı oturumla Narlıdereliler ile buluşacak.

3-3.jpeg

İMZA GÜNLERİ

30 Eylül Cumartesi (15.00-19.00)

Zeynep Altıok Akatlı- Pelin Batu, Barış İnce, Eren Aysan, Hıdır Işık, Seyithan Kömürcü, L.Doğan Tılıç, Faruk Bildirici, Engin Önen

1 Ekim Pazar (15.00-19.00)

Hidayet Karakuş, Hüseyin Yurttaş, Eren Aysan, Hıdır Işık, Barış İnce, Faruk Bildirici, L.Doğan Tılıç, Seyithan Kömürcü, Erdal Günay, Engin Önen

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.