Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı

Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı

Uşak Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nda yüzler güldü. 170 firmanın katıldığı fuarı 4 gün boyunca 40 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

GL Platform tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Uşak Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı katılımcıları, özel kampanyalarla üreticilere destek oldu. Yeni teknoloji tarım ekipmanları hızla satıldı. Fuarda incelemede bulunan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım çiftçilerin baş tacı olduğunu belirterek, üreticinin özellikle mazot ve gübre konusunda desteklenmeye ihtiyacı olduğunu belirtti. AK Parti Uşak Milletvekili Op. Dr. İsmail Güneş da her sene et, süt, beyaz et üretiminin artığını vurgulayarak “Her zaman çiftçinin yanındayız. Türkiye kendine yeten bir noktada ancak daha da iyi olacak. Çalışıp, bilinçli üretim yaptığımız sürece tarımdan elde edilen kazanç artarak devam edecektir” diye konuştu.

1663938034756-foto2.jpg

EKİM’DE DESTEK GELİYOR

AK Parti Uşak Milletvekili Av. Mehmet Altay ise "Yeni bir düzenleme yapıldı. Mazot ve gübre desteği, tarımsal faaliyetlerin gerçekleştiği Ekim ayında tüm ve eksiksiz olarak üreticimize iletilmeye hazır olacak” dedi.

1663937587751-ismail-gunes.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.