Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirim listesini açıkladı!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirim listesini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatının ardından açıklama yapan Tarım Bakanı Vahit Kirişci, Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin yapacağı indirim listesini açıkladı.

İndirim yapılacak ürünler hakkında açıklamada bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Tarım Kredi Kooperatifi zincir marketlerinde yapacağımız indirim, çok yakında gerçekleşecek. 3 ya da 5 gün içinde fiyat indirimlerini uygulamaya başlayacağız. Tüm ürünlerde neredeyse başa baş yani kar marjı çok düşük tutacak şekilde fiyat belirleniyor. Çünkü bu zincir marketlerde kâr marjı düşük biliyorsunuz ki. Ama belli ürünler var ki bunlar zaruri olan ürünler; un, yağ, şeker, et gibi... Onlarda hatırı sayılır bir indirime gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

Tarım Kredi Marketlerinin yetersizliği konusunda Bakan Kirişci, "Şu an bin 300 tane Tarım Kredi Kooperatif marketi var. Bu marketlerin sayısını artırmakta ilgili çalışma devam ediyor. Halihazırda açılmayı bekleyenler de var. Ama şimdilik bin 300 marketi dikkate alarak çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

kapak-164101.webp

İŞTE TARIM KREDİ İNDİRİM LİSTESİ

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası başlatılıyor. Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla indirimli fiyat uygulaması başlayacak.

Söz konusu marketlerde, makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi fiyatlarında indirime gidilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.