Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Bayındır’ı Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Bayındır’ı Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ilçede yapılacak yatırımları incelemek üzere Bayındır’ı ziyaret etti.

Bakan Pakdemirli’ye ziyaretinde çok sayıda bürokrat da eşlik etti. Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in makamında misafir ettiği Pakdemirli burada Bayındırlı STK temsilcileri, üretici kooperatifleri, muhtarlar ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek Bayındır’a yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldı ve Bayındırlıların taleplerini dinledi.

Ardından bir serayı ziyaret ederek üretimle ilgili bilgi alan Pakdemirli,  buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Bayındır’ı ziyareti sırasında müjdelediği Süs Bitkileri Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı alana geçerek Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ve yetkililerden alanla ilgili bilgi aldı. Pakdemirli Bayındır’da son olarak Bayındır Orman İşletme Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Bayındır ziyareti hakkında görüşlerini aldığımız Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen şunları söyledi: “Geçen hafta Ankara temaslarımız sırasında ziyaret ettiğimiz Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr.Bekir Pakdemirli ilçemize yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi’ni çok önem verdiklerini ve ilçemizdeki projeleri yerinde incelemeyi istediklerini dile getirmişlerdi. Bugün ilçemizi onurlandırdılar. Sayın Bakanımıza ve Milletvekilimiz Sayın Yaşar Kırkpınar'a çok teşekkür ederiz. Sayın Bakanımızla bugün Organize Sanayi Bölgemizin alanını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Ayrıca Ergenli Barajımızın tamamlanması, Pınarlı Bölgesinde sulanamayan bölgenin Aktaş Barajından yeni bir hat ile sulanması, Hayvan Barınağı, Hayvan pazarı, Ergenli Deremizin Islahı ve Yeni Mesire alanlarımızın sözünü aldık. Hayırlı Uğurlu olsun. Her daim Bayındırımızın kalkınması için desteklerini esirgemeyen STK'larımıza ve Muhtarlarımıza, üreticilerimize ve hemşerilerimize çok teşekkür ederim.”

0-391.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.