Bakan Pakdemirli'den Başkan Demirezen'e ziyaret

Bakan Pakdemirli'den Başkan Demirezen'e ziyaret

Bakan Pakdemirli, bugün Bayındır’da gerçekleştirilen Küçük Menderes Havzası Tarım ve Orman Sektör buluşmasında yer aldı.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’e de makamında ziyarette bulundu. Buluşmada Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İzmir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de bulundu.

4-001.jpg

Muhtarlar, Bölge Müdürleri, Birlikler, Kooperatifler ve Üreticilerin katılımıyla bölgenin sorunlarının görüşüldüğü verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

3.jpg

Toplantının ardından Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen “Böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Bölgemiz için çok verimli bir toplantı oldu. Ayrıca Sayın Bakanımız Ergenli Barajımız ve Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgemizin Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programına alındığı müjdesini bizimle paylaştı. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” açıklamasında bulundu.

13.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.