TARKEM'e En İyi Kültürel Mirası Koruma Ödülü!

TARKEM'e En İyi Kültürel Mirası Koruma Ödülü!

Hürriyet Gazetesi öncülüğünde düzenlenen Sign of the City Awards’ta “En İyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma” ödülüne, TARKEM layık görüldü.

Sektörün en prestijli ödüllerinin verildiği bir platform haline gelen Sign of the City Awards’ta kazananlar 11 Aralık 2019 tarihinde Swissotel The Bosphorus Hotel'de sahiplerini buldu.

Geçtiğimiz aylarda Sürdürülebilir İş Ödülleri kapsamında kuruluş modeliyle “İşbirliği” kategorisinde ödülü almayı başaran TARKEM'in, şimdi de gerçekleştirdiği projeleri ödüllendirildi. 3 aşamalı bir değerlendirme süreci bulunan “Sign of City Ödülleri” 5 ana kategoride yapılıyor. 

Konusunda uzman onlarca jüri üyesinin bulunduğu ödülü; TARKEM Modeli’ni İzmir’den tüm Türkiye’ye anlatmak için en iyi fırsatlardan biri olarak değerlendiren TARKEM Genel Müdürü Sergenç İneler yaptığı açıklamada; “Bu ödül bir kez daha tüm kamuoyuna gösterdi ki; TARKEM doğru yolda, Kemeraltı doğru yolda, İzmir doğru yolda… Bugün geldiğimiz noktada başta kamu ve sivil toplum tarafından gelen toplamda 162 ortağımız ile yola devam ediyoruz. Bize inanan, bizimle beraber yürüyen; İzmirli, Kemeraltı esnafı, yerli ve yabancı turisti, başkanı, valisi kısacası tüm destekçileri ile beraber elele Kemeraltı ve çevresini iyileştirmek için çok çalışıyoruz. Bu ödülle beraber çıta biraz daha yükseldi, şimdi çok daha fazla çalışmamız gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.