Tasarım için bir araya geldiler!

Tasarım için bir araya geldiler!

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Meslek Yüksekokulu'nda iki gün süren ‘UNIGRAPH’ adlı festivale katılan 500 öğrenci; reklam, grafik ve film sektörlerindeki alanında uzman isimlerle buluştu, ortak atölye çalışmaları gerçekleştirdi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Meslek Yüksekokulu, şehrin en büyük tasarım ve yaratıcılık festivallerinden birine imza attı. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ve iki gün süren ‘UNIGRAPH’ adlı festivale konuk olarak katılan deneyimli isimler, söyleşilerde öğrencilerin sorularını yanıtladı, onlarla ilham veren hayat hikayelerini paylaştı. İş hayatına atılmayı planladıkları sektörlerin önde gelen isimleriyle tanışan, deneyim kazanan İEÜ’lü gençler, kendilerini geliştirme ve hedeflerini doğru şekillendirme fırsatı buldu.

festivale-katilan-500-ogrenci-reklam-grafik-ve-film-sektorlerindeki-alaninda-uzman-isimlerle-bulustu-ortak-atolye-calismalari-gerceklestirdi.jpg

SERGİ DE YAPILDI

İEÜ Meslek Yüksekokulu tarafından geleneksel hale getirilen festivalde; Berk Gül, Tolga Özbakır, Aslı Çelikel, Ali Ören, Kaan Bağcı ve Onur Şentürk konuşmacı olarak yer aldı. Festival kapsamında, Geray Gençer’in ‘Yüzler’ adlı sergisi de katılımcılarla buluştu. Festival sayesinde birçok portfolyo görüşmesi gerçekleştiren öğrenciler, grafik ve animasyon hakkındaki yeni teknikleri de öğrenme fırsatı buldu.

toplu-foto.jpg

YENİ ÇAĞIN TASARIMCILARI

İEÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Burçin Önder, festivali önümüzdeki yıllarda daha da geliştirerek devam ettireceklerini söyleyerek, “Üniversitemizde nitelikli eğitim alan, sektörlerin talepleri doğrultusunda yetiştirilen gençlerimizin, mezun olmadan önce iş dünyasını da tanımalarını istiyoruz. Yaratıcılık ve tasarım, kendinizi sürekli geliştirmeniz, bilginizi her daim taze tutmanız gereken; aynı zamanda teknolojik gelişmelerden de çok etkilenen alanlar. Biz de yeni çağın tasarımcıları olacak gençlerimizi, içinde bulunduğumuz çağın etkili isimleriyle buluşturmak istedik. Oldukça başarılı bir festival gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Festivalimiz, Meslek Yüksekokulumuz bünyesindeki radyo ve televizyon programcılığı ile grafik tasarım programları tarafından gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

festivale-katilan-500-ogrenci-reklam-grafik-ve-film-sektorlerindeki-alaninda-uzman-isimlerle-bulustu-ortak-atolye-calismalari-gerceklestirdi-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.