Tatil merkezi Çeşme'de, Bayram Öncesi Trafik Denetimi

Tatil merkezi Çeşme'de, Bayram Öncesi Trafik Denetimi

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte ünlü tatil merkezi Çeşme’de dron destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetimde 46 sürücüye 19 bin 114 TL para cezası kesildi.

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ve yaz sezonunun başlamasıyla birlikte yerli ve yabancı yüz binlerce turisti ağırlamaya hazırlanan ünlü tatil merkezi Çeşme’de, trafik kurallarına uyulması, kazalarının önüne geçilebilmesi ve daha güvenli bir trafik akışının sağlana bilmesi amacıyla İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekipleri ve trafik polislerinin katılımıyla dron destekli denetim gerçekleştirildi.

aw607081-01.jpg

Başta emniyet kemeri takmamak, kırmızı ışık ihlali ve seyir halindeyken cep telefonu kullanmak gibi kural ihlallerine karşı gerçekleştirilen yaklaşık 4 saatlik denetimde; 49 sürücüye toplamda 19 bin 114 TL para cezası kesildi. Plakasız bir motosiklet ise trafikten men edildi.

Öte yandan, ekipler tarafından yaz sezonu ile birlikte ilçede oluşması muhtemelen trafik yoğunluğunun getireceği her türlü olumsuzluğu engellemek amacıyla dron destekli denetimlerin sezon boyunca sıklıkla gerçekleştirileceği bilgisi edinildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.