“TATİLCİLERİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILIYORUZ”

“TATİLCİLERİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILIYORUZ”

Çeşme'de bulunan Meeting Point (MP) Otelleri’nin Bölge Genel Müdürü Tayfun Başkurt, ilçenin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için Avrupa’lı misafir sayısını artırmayı hedeflediklerini ve 12 aylık bir sürece yayılması için çalıştıklarını söyledi.

Selcan Öztürk- 2019 yılı itibariyle MP Otelleri’nin Çeşme bölgesinde hizmet veren Design Plus Seya Beach, Design Plus The S Hotel ve Kairaba Alaçatı Beach Resort, Bölge Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladığını belirten Başkurt, uluslararası standartlarda tatil deneyimi yaşattıklarını belirtti.

Meeting Point Hotels'in, 4 farklı kıtada 12 farklı ülkede 16 binden fazla oda ile 70’den fazla tesisi bulunan uluslararası bir konaklama şirketi olduğunu dile getiren Tayfun Başkurt, Türkiye’de ise MP grubuna ait Çeşme dahil olmak üzere toplam 12 otel ile farklı konseptlerde hizmet verdiklerini kaydetti.

Grubun yeni hedefleri hakında da bilgi veren Başkurt şunları söyledi: “ MP Otelleri’ne gelen kişi sayısı yıllardan beri hızlı bir şekilde artış gösterdi. 2018 yılında 1.282.000 misafir ağırlayan MP otelleri 2019 yılında 1.725.000 misafir hedefliyor. Her misafirimize özel, değerli, samimi ve güvenilir tatil deneyimi yaşatmak istiyoruz. 2018 yılında yeni oteli Design Plus Seya Beach Hotel’i Çeşme bölgesine kazandıran ve 2019’da Design Plus The S Hotel ve Kairaba Alaçatı Beach Resort ile birlikte Çeşme yatırımına hızlı ve güvenli bir giriş yapan MP Hotel Grubu, Türkiye’de ve Çeşme’de yatırımlarını artırma düşüncesinde. 2020 yılında Marmaris, Bodrum ve Antalya’da 3 yeni tesisin daha bünyemize Club SEI markasıyla katılması planlanıyor”

“TATİLCİLERİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILIYORUZ”

Çeşme’deki misafir beklentilerine yönelik konseptlerle hizmet verdiklerini vurgulayan Bölge Genel Müdürü Tayfun Başkurt D+Seya Beach Hotel, D+The S Hotel ve Airaba Alaçatı Beach Resort&Spa'nın farklı hizmetleri ve özellikleriyle tatilcileri ağırladığını söyledi.

Başkurt şöyle devam etti: “190 odalı ve doğayla uyum içerisindeki D+Seya Beach Hotel; zarif ve sofistike bir tarzla dekore edilmiş, Deluxe, superior, teras suit kategorilerindeki 182 odaya dahil olan 1 adet engelli odası ve 8 adet suiti bulunuyor. D+ Seya Beach Hotel, Ultra herşey dahil hizmet anlayışıyla misafirlerini karşılıyor. Otelin restoran ve barları ise, konuklarına konaklamaları boyunca birinci sınıf bir mutfak deneyimi sunuyor. İkinci Design Plus markalı otelimiz ise D+The S Hotel. Deniz kıyısında kendinizi dinleyebileceğiniz 129 odalı bu modern tesiste, tasarım odaklı bir tatil arayan misafirlere hitap edecek her şey mevcut. Birinci sınıf malzemelerle donatılmış minimalist duşlu endüstriyel tarzdaki odaları ile öne çıkan otelimiz yalnızca 18 yaşından büyük yetişkin misafirleri ağırlıyor. Çeşme’deki üçüncü otelimizi ise Kairaba markamızla işletiyoruz. Kairaba Alaçatı Beach Resort&Spa Türkiye’deki rüzgar sörfünün en iyi adresi ve Ege’nin nefes kesen sahil beldesi olan Alaçatı’da deniz kıyısında 43 odası ile 55 dönüm alan üzerinde yer alıyor. Alaçatı Beach Resort mavi bayraklı plajıyla, kendine ait ION Surf Club’ıyla ve içerisinde barındırdığı ünlü restoranlarla misafirlerimize aradıkları her şeyi sunuyor”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.