Tatili Bergama'da Yapacaklar!

Tatili Bergama'da Yapacaklar!

Atlas Yardımseverler Derneği ve Gençtur’un ‘Düşlerim Gerçekleşiyor Yaz Kampı Projesi’ çerçevesinde gerçekleştirdiği gezi için Bergama’ya gelen küçükler, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e ziyaret gerçekleştirdiler.

Bergama Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Atlas Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Altındaş, Gençtur gönüllüsü Nevin Başaran Alkan ile çocuklar katıldı. Ziyaret sırasında Başkan Gönenç’e bilgi veren Nevin Başaran Alkan; “Düşlerim Gerçekleşiyor projesi kapsamında her yıl düzenli olarak yapılan bu kamplarla, tatil yapma olanağı olmayan çocukları tatile çıkarmayı amaçladık. Bu bağlamda Bergama’ya geldik. Kamplarımız ücretsiz ve tamamen gönüllülük esasıyla yürütülüyor” dedi.

Kendisini ziyaret eden çocuklara meyve suyu ikram eden ve onlarla hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Gönenç; “İlçemize hoş geldiniz. Umarım memnun kalmışsınızdır. Bergama 2500 yıllık tarihiyle, yaşamın kesintisiz devam ettiği bir kent. Sizler bu olağanüstü kenti gezdiniz. Döndüğünüzde izlenimlerinizi çevrenize aktaracaksınız. Çünkü artık sizlerde Bergamamızın gönüllü turizm tanıtım elçilerisiniz” dedi.

Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Atlas Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Altındaş ise; “Çocuklarımıza Bergama’nın eşsiz tarihini gösterdik. Onlar için çok güzel bir gezi oldu. Bizlere ev sahipliği yapan Bergama Belediyesine ve Başkanımız Mehmet Gönenç’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.