Tatlı krizlerine en pratik çözüm!

Tatlı krizlerine en pratik çözüm!

Pınar, tatlı krizlerinize 5 dakikada çeşitli tariflerle çözüm bulabileceğiniz, tatlıların olmazsa olmaz kreması, yepyeni vanilyalı lezzeti Kremilla’yı mutfaklarınıza konuk ediyor.

Sadece paketi açın, görüntüsü ve lezzetiyle herkesi hayran bırakacak kuplarınızı çabucak hazırlayın. 

Pınar, pratik tatlı denince ilk akla gelen muhallebi kremasını, yepyeni hali ile tatlı severlerin beğenisine sunuyor. Pınar Kremilla, nefis vanilya tadıyla tatlılara lezzet katarken, direkt kullanıma hazır olarak sunulmasıyla; çırpmadan, kıvam tutturmaya çalışmadan ve soğumasını beklemeden çabucak hazırlanan tadına doyum olmaz kup tatlıları yapmanızı sağlıyor.


Yoğun kıvamlı, vanilya tadındaki pratik lezzet Pınar Kremilla, kup tatlılarında dolgu malzemesi olarak kullanılabildiği gibi tek başına veya meyveyle birlikte de tüketilebiliyor. 


Hemen kullanıma uygun, mutfakların tek tatlı kreması Pınar Kremilla ile kuplarda hazırlanan farklı tarifleri, yaratıcı sunumlarla birleştirebilirsiniz. 

 

Pınar Kremilla ile son dönemlerin en trend kup tarifleri;
 

Bisküvili Çilekli Kup
 

Malzemeler:
1 paket Pınar Kremilla
1 paket bisküvi
200 gr. çilek

Hazırlanışı:
 

Kremilla’yı kupun taban kısmına koyun. Üzerine bisküvi kırığı serpiştirin ve çilekleri dizin. Meyvelerin üzerini bir kat daha Kremilla ile kaplayın. En üstüne bisküvi kırığı serpiştirip, meyve ile süsleyebilirsiniz. Bisküvili çilekli kupunuz servise hazır.

Cevizli Kadayıflı Kup
 

Malzemeler: 


50 gr. eritilmiş Pınar Tereyağı 
1 çay bardağı kırılmış ceviz
150 gr. (4 su bardağı) tel kadayıf
1 paket Pınar Kremilla

Hazırlanışı: 


Tel kadayıf, eritilmiş Pınar Tereyağı ve cevizi harmanlayıp 160 C fırında renk alana kadar 15-20 dk. pişirin. Kupun tabanına 4 yemek kaşığı kadar kadayıf koyun. Kadayıf üzerine Pınar Kremilla’yı ekleyin. Üzerine tekrar kadayıf ile süsleme yapabilirsiniz. Kadayıflı kupunuz servise hazır.

Kupta Tiramisu
 

Malzemeler: 
 

1 paket Pınar Kremilla
150 gr. Pınar Labne
1 paket pasta tabanı
1,5 su bardağı su
1 yemek kaşığı granül kahve 
2 yemek kaşığı şeker 

Hazırlanışı: 
 

Kaynamış suda kahve ve şekeri eritin. Kup ölçüsünde kestiğiniz pasta tabanı kupun tabanına yerleştirin ve hazırladığınız karışımla ıslatın. Pınar Kremilla ile Pınar Labne’yi bir kapta karıştırın. Kupun yarısına kadar bu karışımdan koyun. Bir kat daha pasta tabanı koyup, kahveli karışımla ıslatın. Üzerini tekrar Kremilla ve labneli karışım ile doldurun ve kakao serpin. Kup tiramisunuz servise hazır.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.