TATLIDER AİLE SOFRASINDA MHP'Yİ AĞIRLADI

TATLIDER AİLE SOFRASINDA MHP'Yİ AĞIRLADI

TATLIDER, Sultangazi Malkoçoğlu mahallesindeki dernek merkezinde her Pazar sabahı bir sülaleye verdiği kahvaltı programında bu hafta soy ismi Köse ve Kara olanlar vardı.

Dernek lokalinin salon katında yapılan programa Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi ilçe başkanı Yusuf Özel ve yönetimi de teşrif ettiler. MHP Sultangazi ilçe başkanı Yusuf Özel'in kahvaltı programına yönetimiyle katılması, pazar kahvaltısında hemşehri buluşmasından ziyade Cumhur ittifakı ve güncel siyaset ağırlıklı konuşmalar yapıldı.

 

TATLIDER Başkanı İsrafil Bahçe sabah kahvaltı programında kısa bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Bahçe konuşmasında; yönetime aday olduklarında faaliyet programları içerisinde öncelikle sülalelerimizi dernek merkezimizde kahvaltı soframızda buluşturmayı amaçlamıştık. Şükürler olsun ki bu hafta ikincisini yapıyoruz. Ve bugün burada toplanmamıza teşrifleriyle şeref veren değerli başkan ve yönetimi de katıldılar. Onur duyduk. Bundan sonra ki toplantılarımıza her siyasi parti yönetimini ağırlamaya çalışacağız, davet edeceğiz. Mhp Sultangazi ilçe başkanımız Yusuf Özel ve yönetimine bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum dedi. 

 

TATLIDER'de Kara ve Köse ailelerinin Pazar kahvaltısında konuşan MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel şu sözleri söyledi; MHP İlçe Başkan ve yönetimi olarak yönetime geldiğimizden dünden bugüne Sultangazi ilçesinde yer alan 600 sivil toplum kuruluşunu tek tek ziyaret ettik. Dertlerine ortak olduk. Esnaflarımızı hemen her gün ziyaret ediyoruz. Öğrencilerimizi, fakir fukaranın kapısını çalıyoruz, hanelerine misafir oluyoruz. Cumhur ittifakını sade ve anlaşılır bir dille vatandaşlarımıza anlatıyoruz dedi.

 

Pazar kahvaltısı sonrası 46 TV genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'ya açıklama yapan başkan bugün kahvaltıda bizleri onurlandıran MHP ilçe başkanı Yusuf Özel yönetimine, bizi Pazar sabahında yalnız bırakmayan kara ve köse ailelerimize ve en önemlisi de bizlerin gurbette sesi olan 46 TV siz değerli ağabeyimize teşekkür ediyorum. Bugün dernek yönetim kurulu olarak seçilmeden önce vaatlerimiz arasında yer alan gençlik kolları ve eğitim birimleriyle birlikte Kadın Kolları kuracağımızın sözünü vermiştik. Şuan TATLIDER KADIN birimimizi kuruyoruz ve kurucu başkanlığına da Hüsne Kara hanımefendiyi getirmiş bulunuyoruz. TATLIDER KADIN kollarımız kuruluş işlemlerini tamamladığında basın ve kamuoyuna açıklayacağız, dedi.

 

Dernek üyelerinden Mehmet Topal’ın oğlunun sünnet düğünü de kahvaltı sonrası hemşehrilerimizi bir araya getirdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.