Tavacı Recep Usta Kordon Özel Otoparkı!

Tavacı Recep Usta Kordon Özel Otoparkı!

İzmir’in ünlü restoran işletmesi Tavacı Recep Usta’nın bayramda Kordon’daki kaldırımları otopark olarak işgal etmesini görüntüleyen vatandaşlar, restorandın kaldırımları otopark gibi kullanmasına tepki verdiler.

İzmir’in ünlü restoran işletmesi Tavacı Recep Usta, bayramda eleştirilerin odak noktası haline geldi. Ünlü restoran işletmesine müşteri olarak gelenlerin araçlarını Kordon’un geniş kaldırımlarına park yeri gibi kullandırmasının görüntüleri WhatsApp ihbar hattımızla paylaşıldı.

img-20240413-wa0002.jpg

Kordon’da bırakın kaldırıma park etmeyi, beş dakika park halinde kalınmasına dahi görevlilerin araçlarına ceza yazdığını ve araçlarını çektirdiğine dikkat çeken vatandaşlar, ünlü işletmenin kaldırımları park yeri haline getirmesine seyirci kalınmasına kızgınlıklarını belirttiler.

img-20240413-wa0003.jpg

Ünlü işletmeye bayram dolayısıyla yoğun müşteri gelmesiyle başlayan süreçte işletmenin müşteri karşılama ve araç almak işlerini yapanlar, Kordon’daki kaldırıma araçları park ederek, kaldırım işgali yarattılar. WhatsApp ihbar hattımıza kaldırım işgali otopark görüntülerini paylaşan vatandaşlar, yorumlarda trafik kurallarının herkes için geçerli olduğunu, Tavacı Recep Usta işletmesinin veya oraya müşteri olarak gelenlerin trafik kullarından muaf olmadığını belirterek isyan ettiler.

img-20240413-wa0005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.