"TAY TAY" YOUTUBE'DA 3 MiLYONA YAKLAŞTI

"TAY TAY" YOUTUBE'DA 3 MiLYONA YAKLAŞTI

Eylül Metin, TAY TAY HADİ BAY BAY ile Youtube’de 1 Ay gibi kısa bir sürede 3 MİLYONA yaklaşan izlenme ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

8 yıllık  bir aranın ardından tekrar, müzik çalışmalarına devam etmeye karar veren Eylül Metin, 4 şarkılık maxi single ile müzik marketlerdeki yerini aldı. METİN; Albümde yer alan Çıkış şarkısı TAY TAY HADİ BAY BAY ile youtobe’de 1 Ay gibi kısa bir sürede 3 MİLYONA yaklaşan  izlenme ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tüm müzik listelerinde 1 numaraya yerleşen “Tay Tay hadi Bay Bay”, radyolar, müzik kanalları ve magazin programlarında en çok çalınanlar arasına girdi.Ayrıca Eylül Metin son günlerde, sosyal medyada da en çok konuşulan isim haline geldi.

Ve… 

Twitter’da ise trending topics olarak başarısını ispatlamış oldu. 

                                   “UNUTULUR” 

Sözü Şanar Yurdatapan’a, bestesi İsmet Hakkı Yücel’e ait olan 70’li   yılların unutulmaz eseri “UNUTULUR”u  2 versiyon olarak albümde  yorumlayan sanatçı, bu eserin kendisinde büyük bir yeri olduğunu, yıllardır bir albüm yaparsam mutlaka okumak istediğim tek şarkı dediği “UNUTULUR” Şuan Radyolarda en çok çalınanlar arasına girmeyi başardı.  

Eğlencenin nabzını tutan ERDEM KINAY'ınaranjörlüğünde hazırlanan ve çıkış parçası ile aynı adı taşıyan TAY TAY Hadi BAY BAY’da, ve “UNUTULUR” isimli 2 parça  ve 2,de remix bulunuyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.