TDP’li Mehmet Ali Demir'den 23 Nisan mesajı!

TDP’li Mehmet Ali Demir'den 23 Nisan mesajı!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir 23 Nisan mesajı yayınladı.

2008 yılından beri Türkiye Değişim Partisi(TDP) Lideri Mustafa Sarıgül’ün yanında yer alan TDP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir 23 Nisan nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Genel Başkan Yardımcısı Demir yaptığı açıklamada; “ Genel Başkanımız Sayın Sarıgül iktidara hazırlık merkezlerinin açılışlarını hız kesmeden sürdürüyor.  Partimiz TDP hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor ve ben de içimdeki heyecan ve dinamizmle aktif bir şekilde çalışarak bu büyümeye katkı sunmaya gayret ediyorum. 2008 yılından beri genel başkanımızın yanından hiç ayrılmadım. Türkiye Değişim Hareketi(TDH) zamanından beri Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ile birlikte siyaset yapıyorum ve TDH döneminde TDH Değişim Gençliği Başkanlığı görevinde bulundum.  Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün gittiği her yere gidiyorum ve yanında bulunuyorum. İçimdeki gençlik ruhu ile partimizin başarısı için ter döküyorum” dedi.

whatsapp-image-2021-04-22-at-10.59.10.jpeg

Siyasetin içinde her daim aktif olduğunu belirten Demir, “Elimde meşaleler, pankartlar ile meydanlarda dolaşarak slogan atıyorum. Gençler ile birlikte omuz omuza mücadele etmekten ve onlarla birlikte siyaset yapmaktan mutluluk duyuyorum. Gençlerimiz değişimin en önemli parçasıdır.  Ülkemizin gençlerine olan güvenim sonsuzdur. Onlar geleceğimizin teminatıdır. Şu an için Genel Başkan Yardımcısı konumunda olsam da hala daha kendimi o kademelerin bir neferi olarak görüyorum. Çünkü gençlerimiz benim için oldukça önemlidir” İfadelerini kullandı.

“Çocuklar bu ülkenin parlayan yıldızlarıdır”

Demir, 23 Nisan için yaptığı açıklamada; “Çocuklar bu ülkenin parlayan yıldızları ve bizler çocuklarımızın geleceği için mücadele ediyoruz. Daha aydınlık, daha parlak bir gelecekleri olsun istiyoruz. Çocuklarımız için değişim istiyoruz, çocuklarımızın geleceği için değişime inanıyoruz” dedi.

“Değişime olan inancım tamdır”

Türkiye Değişim Hareketi zamanında Gençlik Kolları Genel Başkanı olduğunu ifade eden Demir, “Gençlerde ki heyecanı, sevinci, değişime olan inancı, gözlerindeki o tebessümü gördüklerini ve onlardan enerji aldıklarını, bu nedenle değişime olan inancım tamdır. Türkiye’nin artık değişime ihtiyacı var ve biz buna inanıyoruz. Gençler değişim istiyor, gençler siyasette söz sahibi olmak istiyor. Biz de diyoruz ki, değişimin ve siyasette söz sahibi olmanın tek adresi Türkiye Değişim Partisi’dir” dedi.

 Demir, sözlerini 23 Nisan için verdiği şu mesajla sonlandırdı;

“Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Bununda tek yolu Türkiye Değişim Partisi’dir.
Gelin çocuklarımızın geleceğine sahip çıkalım.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.