TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da Elemelerin İlk Günü Sona Erdi

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da Elemelerin İlk Günü Sona Erdi

TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde bu sene ikincisi düzenlenen TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da elemelerin ilk günü tamamlandı.

Elemelerin 1 numaralı seri başı Fransız Oceana Dodin Hırvat raket Tereza Mrdeza’ya 7-6, 3-6, 6-0 ile yenilerek turnuvada erken havlu attı. Korta çıkan dört temsilcimiz de ilk turda turnuvaya veda etti. Pemra Özgen, Rumen raket Jaqueline Cristian’a 6-4, 6-3 yenilerek turnuvaya teklerde veda etti. Pemra Özgen yoluna çiftlerde Çağla Büyükakçay ile kurduğu ortalıkla devam edecek.

0-645.jpg

19 yaşındaki genç raketimiz Zeynep Sönmez ise elemelerin 5 numaralı seri başı Avusturyalı Barbara Haas’a 6-3, 7-5 ile yenilerek TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’a veda etti. İspanyol Lara Arruabarrena ile temsilcimiz Berfu Cengiz’in mücadelesinde Arruabarrena 7-5, 6-3’lük skorla ikinci tura yükselen isim oldu. Bir başka İspanyol raket Nuria Parrizas Diaz ise İpek Öz’ü 6-3, 6-4’lük setlerle yenerek elemelerde final turuna ilerledi. Elemelerin final turu heyecanı yarın 12.00’de başlayacak. Ana tablo maçlarının 19 Nisan Pazartesi günü başlayacağı turnuvada ana tablo kuraları da çekildi. Milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay 5 numaralı seri başı Çek raket Barbora Krejcikocikova ile eşleşti. Dünya 17 numarası 1 numaralı seri başı Elise Mertens elemelerden gelen bir isim ile 2 numaralı seri başı Petra Martic ise Fiona Ferro ile eşleşti. Korona dolayısıyla seyircisiz olarak gerçekleşecek maçlar D-smart ve sports TV ekranlarından yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.