TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul'da finalistler belli oldu

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul'da finalistler belli oldu

19-25 Nisan tarihleri arasında TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde düzenlenen TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul toprak kort turnuvasında finale 1 numaralı seri başı Belçikalı raket Elise Mertens ve Rumen tenisçi Sorana Cirstea yükseldi.

6 WTA şampiyonluğu bulunan dünya 17 numarası Elise Mertens, çiftlerde partneri olan Rus tenisçi Veronika Kudermetova'yı 6-1, 6-4'le geçerek finale yükselen ilk isim oldu. Turnuvanın bir diğer yarı final karşılaşmasında 18 yaşındaki Ukraynalı tenisçi Marta Kostyuk'u 6-4'lük iki setle geçen Rumen Sorana Cirstea finalde 1 numaralı seri başı Mertens karşısında şampiyonluk mücadelesi verecek.

mertens-kudermetova.jpg

Mertens ve Cirstea daha önce iki kez karşılaşmış ikisinde de kazanan taraf 31 yaşındaki dünya 67 numarası Sorana Cirstea olmuştu. Bugün gerçekleşen çiftler yarı final karşılamalarının ilkinde 2 numaralı seri başı Japon tandem Nao Hibino / Makoto Ninomiya, Paula Kania-Chodun / Julia Wachaczyk çiftini 6-3, 6-2'yle yenerek finale yükseldi. Tekler yarı finalinde rakip olan çiftlerin 1 numaralı seri başı Elise Mertens ve Veronika Kudermetova, Rus tandem Anastasia Pavlyuchenkova / Anastasia Potapova'yı 6-3, 6-2 yenerek finale adını yazdıran bir diğer ikili oldu. 

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da yarın gerçekleşecek tekler finali 17.00’den itibaren Kanal-D ve D-smart’ta, tekler finalinin bitiminde başlayacak çiftler finali ise D-Smart ekranlarından yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.