Techno 293, rüzgar gibi esti

Techno 293, rüzgar gibi esti

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Yelken Ligi 1. ayak mücadeleleri kapsamında Urla’da gerçekleşen Techno 293, IQ Foil ve Funboard Slalom Yarışları’nda 6 ayrı kategoride EMR'nin 6 sporcusu kürsüye çıkmayı başardı.

Urla’da düzenlenen ödül töreninde Dora Derinler, IQ FOIL U21 Erkekler Kategorisi’nde Türkiye Şampiyonu, IQ FOIL Erkek Kategorisi’nde ise ikinci olarak madalyasını aldı. Techno293 U13 Kızlar Kategorisinde ikinclik kürsüsüne Parla Kabasakal çıkmayı başardı. IQ FOIL Youth Erkekler Kategorisi’nde Ali Kaan Karataş Türkiye Şampiyonluğu’nu kazandı, Alaz İneler de ikinciliği aldı. IQ FOIL Youth Kızlar Kategorisi’nde Louisa Alexandra Schmidt, IQ FOIL Junior Erkekler Kategorisi’nde ise Devrim Karataş ikinciliği göğüsledi.

1669707293336-foto2.jpeg

TARİH YAZMAYA DEVAM

EMR Windsurf ve Yelken Kulübü Başkanı Kadri Özkan “Bu sene de milli takıma en çok sporcu veren kulübüz. Çok büyük başarılar elde ettik. Tüm sporcularımızı, antrenörlerini, destek veren kulüp ve ailelerini kutluyorum” dedi. Kulüp Antrenörü Emirşah Polat ise “Biz yalnızca başarılı değil, aynı zamanda çalışkan ve ahlaklı sporcular yetiştiriyoruz. Bu doğrultuda hem sporcularımız hem de aileler, ile çok güzel bir iş birliğimiz var. Birlikte tarih yazmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

1669707289440-foto1-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.