Tefeci tutuklandı!
Tefecilik yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Yaşar Bulgurcu tutuklandı. AK Parti Kınık eski İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ise adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.
AK Parti Kınık İlçe Başkanlığı görevinden geçtiğimiz aylarda alınan Sami Mollaahmet ve Yaşar Bulgurcu hakkında ortaya atılan tefecilik iddialarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Mollaahmet ile tefecilik yaptığı iddia edilen Bulgurcu gözaltına alındı. Geceyi emniyette geçirdiği öğrenilen Mollaahmet, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı uygulanarak serbest bırakıldı. Yaşar Bulgurcu ise tutuklandı.
NE OLMUŞTU?
İki köylü Mollaahmet’in aracılığıyla borç aldıklarını, borç karşılığında tapularını kaybettiklerini ve tehdit edildiklerini ileri sürmüştü. Aynı yöntemle çok sayıda kişinin mağdur edildiği iddiaları üzerine Mollaahmet hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.