Tehlikeli hırsızlık durmak bilmiyor!

Tehlikeli hırsızlık durmak bilmiyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soru önergesini yanıtladı.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesine cevap veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, trafik kazalarına meydan verebilecek şekilde bazı otoban ve devlet yollarında mazgal ve yapı malzemelerinin çalındığını açıkladı.


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Ahmet Arslan’a yönelttiği soru önergesinde, “Ankara-İstanbul arası E-5 yolu üzerinde, özellikle İzmit bölgesinde, yol boyunca düzenlenen yağmur suyu tahliye yerlerinde geniş mazgalların girişleri açıktır, bu yerlerde ızgaralar çalınmakta mıdır? Can ve araç için risk arz eden bu yerler için, hiç önlem alınmamış olması bunun yanında gerekli kontrollerin yapılmamasının nedeni nedir?” diye sordu.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Ankara-İstanbul E-5 yolu güzergâhında ve diğer yollarımızda bulunan mazgal vb. yapı elemanları zamanla deformasyona uğramakta veya çalınmaktadır. Bu ve benzeri olaylar, kontrol ekipleri tarafından tespit edildiğinde eksiklikler anında giderilmekte olup belirtilen yolda da eksiklikler tamamlanmıştır” açıklamasında bulundu. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.